De avond valt en de sterren worden steeds duidelijker te zien. Je kijkt naar de sterren en beseft hoe klein jij eigenlijk echt bent. De interesse naar het bekijken van andere planeten en sterren overvalt je. Maar hoe ga je dit aanpakken? Met de Raykon Telescoop kan jij de sterren van dichtbij bekijken.
Het maakt niet uit vanaf waar jij de sterren of zelfs de natuur professioneel wil bezichtigen. Met de bijgeleverde rugtas neem jij de telescoop gemakkelijk mee naar de beste plek om nieuwe werelden te ontdekken. De telescoop is gemaakt voor de echte professionals, maar het systeem is zeer gemakkelijk te gebruiken. Hierdoor is de telescoop ook geschikt voor kinderen en beginners. De Raykon Telescoop is dus geschikt voor elk huishouden en is door de strakke uitstraling een mooie toevoeging voor elke kamer.
Voordelen van de sterrenkijker: Zoomfunctie tot wel 200x
Voor een ieder geschikt
Stevig statief
Beelden van hoge kwaliteit
Zie dingen op deze planeet, maar ook andere planeten
Ontdek het universum
Eenvoudig te installeren
Leg de beelden vast op je telefoon
Makkelijk mee te nemen op reis
Ervaar alles van dichtbij De Raykon Telescoop wordt geleverd met twee oculairen (10mm en 25mm). Dit zorgt ervoor dat je met deze telescoop een vergroting van wel 200x kan realiseren! Zo kan jij alle objecten haarscherp dichterbij brengen. Met deze extreme vergroting kan jij dus zelf Saturnus bezichtigen.
Waar dan ook Geniet waar jij ook maar wil van de Raykon Telescoop. Met de compacte en slim ingerichte draagtas is reizen met de telescoop enorm eenvoudig. Zo kan jij dus naar speciale plekjes toe om de beste beelden te zien. Maak er een leuk uitje van, zoek het hoogste punt bij jou in de buurt op en maak beelden die een ander niet kan maken.
Of wil je toch liever de telescoop vanuit huis gebruiken? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Met de draagtas kan jij alle onderdelen mooi op één plek bewaren. Zo raak jij dus nooit meer iets kwijt. En als je de telescoop toch liever in zijn geheel in de woonkamer laat staan zal je hier alleen maar complimenten over krijgen. Met het strakke design is deze telescoop een mooie toevoeging voor elke kamer.
Voor iedereen Vanwege het gebruiksgemak is deze telescoop voor een ieder geschikt. Het maakt niet uit of jij nog een beginner bent of al een professional. De telescoop is enorm makkelijk te installeren en te gebruiken. Daarbij is de kwaliteit gemaakt voor de echte professional. Deze telescoop heeft dus het beste van beide werelden.
Daarbij wordt de telescoop van Raykon ook geleverd met een statief dat in verschillende hoogtes verstelbaar is. Letterlijk iedereen kan dus op een ontdekkingstocht gaan. Ook is het statief draai- en kantelbaar, waardoor objecten moeiteloos in beeld kunnen worden gebracht. Ook kan de stand worden vastgesteld, zodat je een object nooit uit het zicht hoeft te verliezen. Zo hoef jij dus niet in je eentje te genieten, maar kan jij de vreugde met de mensen om je heen delen!
Sla herinneringen op Sommige beelden zijn te mooi om slechts één keer te zien en soms zijn er bepaalde evenementen die je misschien maar één keer in je leven meemaakt. Hier heeft Raykon ook aan gedacht. In de verpakking vind jij ook een telefoonhouder om zo foto’s te maken van alles dat je ziet. Zo kan jij elk moment bewaren en met je vrienden of familie delen. Wat is het leven immers waard als je alles voor jezelf bewaard?
In het pakket
– Telescoop
– Statief
– Telefoonhouder
– Opberg Rugzak
Begin met het ontdekken van de realiteit met de telescoop van Raykon en maak herinneringen om nooit meer te vergeten!