Telescoop voldoet aan alle behoeften van beginners, en de kinderen ‘astronomische reis begint vanaf hier! Uitgerust met 3X Barlow len en twee oculairs, H20mm en H6mm, kunnen kinderen een vergroting van 15X tot 150X krijgen. Of het nu gaat om het kijken naar sterren en manen ’s nachts of het observeren van planeten, ToyerBee telescoop is de beste helper voor kinderen & sterrenkunde beginners.
EFLO® Refractor Telescope – Grote opening 70 mm en 300 mm brandpuntsafstand zorgen voor meer licht en duidelijkere beelden, zelfs beginners kunnen duidelijke beelden krijgen. Hoe groter het diafragma, hoe groter het gezichtsveld, en hoe duidelijker het beeld.
Draadloze controle – EFLO® telescoop set omvat een smartphone adapter en een draadloze camera op afstand om de aard van de wereld gemakkelijk te verkennen via het scherm en geweldige foto’s te nemen.
Makkelijk te monteren en te demonteren We hebben een volledige set van papier en video-installatie richtlijnen. Maak je geen zorgen over eventuele installatie problemen. Zelfs voor de eerste keer gebruikers, kunnen kinderen en beginners het zelf installeren zonder enige hulpmiddelen.