SVBony – 2-inch -Filter – UV/IR Filter – Lage Reflectie en Multi-coating – Infrarood Filter – A Geschikt voor CCD Camera – Astrofotografie Telescoop – Accessoires – Telescoop Accessoires – Filters

79,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Als je een fervent astrofotograaf bent, ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar nieuwe uitrusting om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. En als je op zoek bent naar een filter om je te helpen de best mogelijke foto’s van de maan en planeten te maken, dan is de Svbony UV/IR-filter misschien precies wat je nodig hebt. Deze zwarte filter is ontworpen om infrarood- en ultravioletlicht volledig te blokkeren, waardoor je foto’s scherper en duidelijker worden dan ooit tevoren. Hij is geschikt voor gebruik met CCD-camera’s, webcams, digitale camera’s en telescopen, en is de perfecte keuze voor iedereen die serieus bezig is met planetaire fotografie. Een van de opvallende kenmerken van deze filter is de laag-reflecterende, meerlagige coating. Dit zorgt ervoor dat zoveel mogelijk licht door de filter kan passeren, waardoor je heldere, duidelijke beelden krijgt zonder ongewenste schittering of reflectie.
Functies
Verhoogde scherpte
Bescherming van camerasensor
Hoge lichttransmissie
Brede compatibiliteit
Duurzaam en niet vervormbaar
Verbetert de beeldkwaliteit
Het UV/IR-filter is ontworpen om infrarood en ultraviolet licht volledig te blokkeren, wat ongewenste schittering kan veroorzaken en de beeldscherpte kan verminderen bij maan- en planeetfotografie. Door deze ongewenste golflengten te verwijderen, helpt het filter de helderheid en scherpte van afbeeldingen te verbeteren.
Beschermt de camerasensor
Naast het verbeteren van de beeldkwaliteit, kan het UV/IR-filter de camerasensor ook helpen beschermen tegen stof en andere deeltjes die na verloop van tijd schade kunnen veroorzaken of de beeldkwaliteit kunnen verminderen.
Hoge doorlaatbaarheid
Het UV/IR-filter heeft een laagreflecterende meerlaagse coating die zorgt voor een hoge lichtdoorlaatbaarheid. Dit betekent dat het filter meer licht doorlaat naar de camerasensor, waardoor de algehele helderheid en kwaliteit van de beelden verbetert.
Veelzijdige compatibiliteit
Het UV/IR-filter heeft een standaard 2” M48 x 0,75 mm schroefdraad, waardoor het compatibel is met een breed scala aan 2” oculairs en andere telescoopaccessoires. Dit zorgt voor eenvoudige integratie met bestaande apparatuur en maakt het tot een veelzijdige aanvulling op elke astrofotografie-opstelling.
Duurzaam en draagbaar
Het filter heeft een streepvrij substraat en een parallel vlak, waardoor het duurzaam en bestand is tegen vervorming. Het wordt ook geleverd met een EVA-gecoate plastic behuizing die bestand is tegen hoge druk en gemakkelijk te dragen en op te bergen is, zodat het filter beschermd en gemakkelijk toegankelijk blijft wanneer het niet in gebruik is.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony 2-inch UV IR-filter
1x Stevige kunststof koffer
Specificaties
Merk: SVBony
Materiaal: kunststof
Type fotofiltereffect: infrarood, ultraviolet
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden