Op zoek naar een Telescoop met High Power HD lens voor professionele maanobservatie? Dan is de S-M Commerce Telescoop met Finderscope precies wat je nodig hebt! Met heldere en gedetailleerde beelden van de maan en andere hemellichamen, is dit de perfecte manier om kinderen op een interactieve manier over astronomie te laten leren. Ga naar buiten, kijk omhoog en ontdek de magie van de nachtelijke hemel!
Specificaties
1. Professionele maanobservatie voor kinderen
2. High Power HD lens voor heldere en gedetailleerde beelden
3. Finderscope voor eenvoudige tracking van hemellichamen
4. Geschikt voor gebruik buitenshuis
5. Modelnummer: 30070
6. Afmetingen: 44x22x12cm
7. Gewicht: 1.6 kg
8. Lens Type: Refractieve lens
Als je op zoek bent naar een telescoop voor professionele maanobservatie voor kinderen, dan is deze telescoop van S-M Commerce de perfecte keuze. Met een high power HD lens en een handige finderscope, kun je gemakkelijk de maan en andere hemellichamen volgen en observeren. Ideaal voor gebruik buitenshuis, deze telescoop heeft het modelnummer 30070 en heeft afmetingen van 44x22x12cm. De refractieve lens zorgt voor heldere en gedetailleerde beelden, zodat je een geweldige kijkervaring hebt. Koop vandaag nog deze telescoop en ontdek de schoonheid van de nachtelijke hemel!
USP’s
Hoge kwaliteit HD lens voor helder beeld: De telescoop van S-M Commerce heeft een high power HD-lens voor gedetailleerde beelden.
Vinderscope voor gemakkelijk volgen: Met de vinderscope-functie is het eenvoudig om de maan en andere hemellichamen te volgen.
Perfect voor professionele kindermaanobservatie: Deze telescoop is ideaal voor kinderen om op een interactieve manier over astronomie te leren.
Voordelen
– Met de S-M Commerce telescoop geniet je van heldere, gedetailleerde beelden van de maan en andere hemellichamen.
– Dankzij de Finderscope is het eenvoudig om de maan en sterren te volgen en observeren zonder gedoe.
– Perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in professionele maanobservatie en het leren over astronomie.
– Deze telescoop is ideaal voor gebruik buitenshuis, perfect voor sterrenkijken vanuit je eigen achtertuin.
– Met een hoge kwaliteit HD lens en anti-reflecterende coating voor nauwkeurige observaties.
– Met een lineair gezichtsveld van 61ft en een vergroting van 15x, krijg je een prachtig zicht op de nachtelijke hemel.
– Inclusief verschillende accessoires zoals oculairs, statief, en meer voor een complete observatie-ervaring.
– Met een compact formaat van slechts 44x22x12 cm en een gewicht van 1.6 kg, makkelijk mee te nemen en op te bergen.
FAQ
1. “Wat maakt deze telescoop geschikt voor professionele maanobservatie voor kinderen?”
Deze telescoop is perfect voor professionele maanobservatie voor kinderen omdat de high power HD-lens heldere en gedetailleerde beelden van de maan en andere hemellichamen geeft. Daarnaast zorgt de vinderscope-functie ervoor dat het gemakkelijk is om de maan en andere hemellichamen te volgen en te observeren.
2. “Is deze telescoop ook geschikt voor sterrenkijken vanuit de achtertuin?”
Ja, deze telescoop is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, waardoor hij ideaal is voor sterrenkijken en het observeren van de nachtelijke hemel vanuit uw achtertuin. Met een brandpuntsafstand van 300mm en hoge vergrotingen kunt u gemakkelijk de sterren en planeten observeren.
3. “Wat is de vergrotingskracht van deze telescoop?”
De telescoop heeft een vergroting van 15X tot 50X, afhankelijk van het gebruikte oculair. Met de 1.5X en 3X verdubbelingsopties kunt u de vergroting zelfs verder verhogen naar 22.5X tot 150X.
4. “Hoe lang is het statief van de telescoop?”
Het statief van de telescoop is gemaakt van aluminiumlegering en heeft een verstelbare hoogte van 46,5-56,5 cm. Hierdoor kunt u de telescoop op de gewenste hoogte instellen voor comfortabel gebruik.
5. “Wordt de telescoop geleverd met een accessoireset?”
Ja, de telescoop set wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om direct te beginnen met observeren. In de verpakking vindt u de telescoop, oculairs, een Barov vergrotingsspiegel, een sterdiagonaal, een finderscope en een statief van aluminiumlegering.