Vultus Telescoop – 150x Vergroting – Sterrenkijker Voor Kinderen/Beginners en Volwassenen – Inclusief Statief en Draagtas – 30070 – Vultus Astrus – Wit

109,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Het wordt avond, de wereld sluit, maar voor jou begint het nu pas. Wat speelt er zich allemaal af in die wereld boven ons? Je pakt je telescoop erbij, kijkt door de lens en ziet de maan, sterren en allerlei andere objecten die je vooraf alleen in je gedachte kon zien. Wist jij dat de maan wel 14 tot 37 procent kan verschillen in grootte vanaf de aarde? Ontdek het vanaf nu allemaal met deze voordelige Vultus telescoop.
Met deze voordelige Vultus telescoop kun je vanaf nu niet alleen de ruimte, maar ook het landschap op een verbluffende manier bezichtigen! Dit in combinatie met de prijs maakt dat deze telescoop ook ideaal is om cadeau te doen aan kinderen of beginners. Naast de prijs en de verbluffende beelden brengt deze telescoop nog veel meer voordelen met zich mee…
Voordelen
15x tot wel 150x vergroting – Bekijk jouw objecten tot in detail dichtbij met de 15/150x zoomfunctie. Gebruik de verschillende meegeleverde oculairs en de 3x barlow lens om met de juiste grootte jouw objecten te bekijken.
Statief – Moeizaam objecten in beeld krijgen is met dit statief verleden tijd. Dit statief is verticaal van 41 tot wel 126 centimeter verstelbaar en is ook nog eens 360 graden draaibaar. Hierdoor kun je het statief moeiteloos in de hoek draaien en vastzetten die jij wilt en ben je binnen no-time jouw objecten comfortabel aan het observeren. Daarnaast is het statief erg stevig en stabiel wat hem geschikt maakt voor ieder oppervlak.
Ideaal voor het reizen – Door haar compacte en lichte formaat en de bijgeleverde draagtas is reizen met deze telescoop ideaal. De draagtas is zo groot als een kleine rugzak en neemt daardoor erg weinig ruimte in beslag.
Nederlandse handleiding – Maak je geen zorgen over de installatie, want dankzij de Nederlandse handleiding en het slimme opzetsysteem is installeren kinderlijk eenvoudig. Er is zelfs geen enkel stuk gereedschap nodig. Binnen 5 minuten ben je jouw favoriete objecten aan het bekijken.
Finderscope – Vind eenvoudig je object met de bijgeleverde finderscope. Middels de finderscope worden objecten gespot, waarna ze met de telescoop nader bekeken kunnen worden.
Regenproef – Deze telescoop is 100% regenproef. Dit in combinatie met het stevige statief maakt dat dit een erg geschikte telescoop is voor buitengebruik.
Full multi-coated glas en Bak4 prisma
Het 100% gecoate glas heeft een hoge transmissie van het licht. Dit in combinatie met het Bak4 prisma zorgt ervoor dat objecten erg helder en duidelijk in beeld kunnen worden gebracht. Dit maakt deze telescoop erg geschikt voor het spotten van landschappen en wilde dieren, maar ook voor het observeren van planeten en sterren. Voor het observeren van de maan is gratis een maanfilter bijgeleverd, waardoor deze nog beter bekeken kan worden.
Geschikt voor
Sterrenkijken
Planeten spotten
Dieren spotten (zowel groot als klein)
Reizen
Landschappen bekijken
Maan bekijken (extra geschikt door bijgeleverde maanfilter)
Garantie
Heb je enige problemen met de telescoop? Dan lossen wij deze problemen graag samen op. Is de telescoop, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
Kies vandaag nog voor de kijkers van Vultus en geniet morgen al van het verbreden van jouw horizon!
Vultus. Broaden Your Horizon.