Ontdek de wonderen van het universum met onze hoogwaardige telescoop voor volwassenen. Met deze telescoop kunt u genieten van kristalheldere beelden van planeten, sterrenclusters en zelfs verre sterrenstelsels. Of u nu een beginner bent in de astronomie of een ervaren waarnemer, deze telescoop biedt de perfecte combinatie van gebruiksgemak en professionele kwaliteit. Laat uw verbeelding de vrije loop en verken de kosmos vanuit het comfort van uw eigen achtertuin!
Voordelen
Uitstekende beeldkwaliteit voor gedetailleerde observaties.
Eenvoudige installatie en bediening, zelfs voor beginners.
Compact en draagbaar ontwerp voor gemakkelijk transport naar verschillende locaties.
Multi-coated optiek voor heldere en scherpe beelden.
Wordt geleverd met accessoires voor een verbeterde observatie-ervaring.
Uitstekende Beeldkwaliteit
De telescoop biedt een indrukwekkende beeldkwaliteit, waardoor u kunt genieten van gedetailleerde observaties van planeten, maanoppervlakken en diepe ruimte-objecten. Dankzij de hoogwaardige optiek en de grote opening kunt u genieten van heldere en scherpe beelden, zelfs bij hoge vergrotingen. Dit maakt het ideaal voor zowel beginners als ervaren waarnemers die op zoek zijn naar nauwkeurige en boeiende observaties van het universum.
Eenvoudige Installatie en Bediening
De telescoop is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, waardoor het installatieproces snel en eenvoudig is, zelfs voor beginners. Met een intuïtief ontwerp en duidelijke instructies kunt u snel aan de slag met het verkennen van de kosmos. Het statief is stabiel en gemakkelijk aan te passen aan verschillende hoogtes, waardoor u comfortabel kunt observeren zonder trillingen.
Compact en Draagbaar Ontwerp
Dankzij het compacte en draagbare ontwerp kunt u de telescoop gemakkelijk meenemen naar verschillende locaties voor de beste observatie-ervaring. Of u nu thuis bent, op een campingtrip of op een sterrenkijkavond met vrienden, deze telescoop biedt de flexibiliteit om overal te genieten van de schoonheid van het heelal. Bovendien wordt het geleverd met een handige draagtas voor veilig transport en opslag.
Multi-Coated Optiek
De telescoop is uitgerust met multi-coated optiek, wat zorgt voor een verbeterde lichttransmissie en minimaliseert reflecties, waardoor u heldere en contrastrijke beelden krijgt. Deze geavanceerde optische coating zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit en maakt het mogelijk om zelfs de kleinste details van astronomische objecten waar te nemen.
Accessoires voor Verbeterde Observatie
De telescoop wordt geleverd met een scala aan handige accessoires, waaronder oculairs van verschillende vergrotingen en een zoeker voor nauwkeurige positionering van objecten. Met deze accessoires kunt u uw observatie-ervaring aanpassen en optimaliseren, zodat u het meeste uit uw telescoop kunt halen. Daarnaast wordt het geleverd met een draagtas voor gemakkelijk transport en opslag van de telescoop en accessoires.
Verpakkingsinhoud
Telescoop met multi-coated optiek
Statief met hoogteverstelling
Oculairs van verschillende vergrotingen
Zoeker voor nauwkeurige positionering
Draagtas voor transport en opslag
Productspecificaties
Type: Refractortelescoop
Diameter lens: 70 mm
Brandpuntsafstand: 700 mm
Vergrotingen: 20x, 40x, 60x, 120x
Statief: Verstelbaar in hoogte
Optische coating: Multi-coated
Accessoires: Oculairs, zoeker, draagtas
Bestel nu en ontdek de schoonheid van het heelal vanuit uw eigen huis!