Sterrenkijker met verstelbaar statief – Telescoop voor Volwassenen En Kinderen – Inclusief Draagtas & Statief

119,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Sterrenkijker voor Volwassenen en Kinderen
Vind je het leuk om savonds naar de sterren te kijken? Naar het helal te staren of om landschappen te bekijken?
Dan is de HiTechly Sterrenkijker echt iets voor jou. Deze sterrenkijker wordt geleverd met diverse hulpstukken, zodat je vrijwel in iedere situatie fantastisch beeld zult hebben!
√ Makkelijk en stabiel in gebruik
√ Geleverd met statief
√ Geleverd met opbergtas
√ Diverse hulpstukken mee geleverd
√ Skull shaver / Allround scheerapparaat
IDEAAL VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN
Dit unieke ontwerp is speciaal ontworpen om zo relaxt mogelijk te kijken naar verre objecten. Veelvuldig wordt er gekeken naar de sterren en naar de maan. Het statief kan op bepaalde hoogte worden gesteld zodat volwassen, maar ook kinderen hier goed door kunnen kijken.
DIVERSE HULPSTUKKEN
De sterrenkijken beschikt over diverse hulpstukken voor het zoomen naar de objecten. Tot deze hulpstukken behoord ook een telefoon adapter, deze kun je gemakkelijk bevestigen op de sterrenkijker, zo heeft u live beeld op het scherm! Wat hier een echte aanradar bij is, zet de telefoon op filmstand en geniet later nog van de mooie momenten!
TELESCOOP COMPLETE SET
De sterrenkijker bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. De set wordt geleverd met verschillende oculairs, waardoor je kunt vergelijken in vergrotingen en details kunt observeren die anders niet zichtbaar zijn. Daarnaast bevat de set een stevige statief dat zorgt voor een stabiele en trillingsvrije observatie-ervaring. Met een lensdiameter van 70 mm en een brandpuntsafstand van 400 mm biedt deze telescoop een helder en scherp beeld van de hemellichamen. Je kunt planeten, sterren, maankraters en zelfs verre nevels en sterrenstelsels waarnemen. De telescoop is voorzien van een gebruiksvriendelijke scherpstelknop, waarmee je eenvoudig de focus kunt aanpassen voor het beste beeld
100% GELD-TERUG-GARATNIE
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Ben u onverhoopt toch niet tevreden? Of is er iets defect? Dan helpen wij u graag verder en krijgt u het volledige aankoop bedrag van ons terug!
Bestel nu en sluit u aan bij honderden tevreden klanten die u voor gingen!