SVBony – Barlow lens – 2x 1.25 inch – Barlow 2x met M42 x 0.75mm – Camera Adapter – Metalen Barlow – Geschikt voor Visueel Oculair – Astrofotografie – Accessoires – Telescoop Accessoires – Barlow Lenzen

74,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil je verbluffende beelden van de nachtelijke hemel vastleggen? De M42 x 0,75 mm Barlow-lens is het perfecte hulpmiddel voor elke astrofotografieliefhebber. Dankzij de gebruiksvriendelijke T-ringverbinding is deze Barlow-lens compatibel met een verscheidenheid aan camera’s, zodat u met gemak heldere en gedetailleerde beelden kunt vastleggen. En met zijn volledig meerlaagse lens van zuiver optisch glas kunt u een hoog contrast en een nauwkeurige kleurweergave verwachten voor een werkelijk adembenemend eindresultaat. Dus waarom wachten? Voeg de M42 x 0,75 mm Barlow-lens toe aan uw astrofotografie-arsenaal en breng uw foto’s naar een hoger niveau.
Functies
Hoge beeldhelderheid
Compatibel met een breed scala aan apparatuur
Krachtige vergroting
Robuuste metalen constructie
Mogelijkheid tot het vastleggen van de schoonheid van het heelal
Verhoogde vergroting
De Barlow-lens verdubbelt de brandpuntsafstand van de telescoop, waardoor het gebruik van een oculair voor een sterke vergroting van foto’s mogelijk is. Dit is vooral handig voor het observeren van hemellichamen die ver weg zijn en een hoge vergroting vereisen om ze in detail te kunnen bekijken.
Visuele astrofotografie
De M42 x 0,75 mm Barlow-lens met schroefdraad kan via een T-ring (niet meegeleverd) op een camera worden aangesloten, waardoor visuele astrofotografie mogelijk is. Deze functie is perfect voor het vastleggen van verbluffende beelden van hemellichamen zoals de maan en planeten.
Optimale beeldhelderheid
De volledig meerlaagse en puur optische glazen lens van de Barlow-lens zorgt voor optimale beeldhelderheid, hoog contrast en natuurgetrouwe kleurweergave. Dit betekent dat de gebruiker hemellichamen met maximale helderheid en detail kan observeren.
Duurzame constructie
De volledig metalen constructie van de Barlow-lens maakt hem stevig en duurzaam, zodat hij lange tijd kan worden gebruikt zonder te vervormen. Bovendien maken de twee stofkappen die bij de lens worden geleverd het gemakkelijk te vervoeren en op te bergen.
Maximale vergroting
Het is belangrijk op te merken dat telescopen hun eigen maximale vergrotingslimiet hebben, waarboven het beeld wazig wordt. De Barlow-lens kan helpen deze maximale vergrotingslimiet te bereiken, maar het is essentieel om deze binnen de aanbevolen limiet van de telescoop te gebruiken om onscherpe beelden te voorkomen.
Verpakkingsinhoud
1 x Barlow-lens
2 x Beschermhoes.
Productkenmerken
Diameter: 31,7 mm
Vergroting: 2x
Lensmateriaal: Optisch glas
Lenscoating: Meervoudige groene folie
Behuizingsmateriaal: Metaal
Draadinterface: M42 x 0,75 mm
Lengte: 7,5 cm
Gewicht: 89 g
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden