SVBony – M42x0.75 – Verlengbuis Adapter – 5mm – 10mm – 15mm – 20mm – T2 Verlengbuis – Geschikt voor Verlenging Brandpuntsafstand – Astrofotografie – Accessoires – Telescoop Accessoires – Filters

109,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil je je astrofotografie-ervaring verbeteren? Zoek niet verder dan onze M42 verlengbuis! Met zowel mannelijke als vrouwelijke draden van M42x7,5 mm, is deze buis ontworpen om afstandsproblemen op te lossen en focusproblemen te elimineren waar astrofotografen last van kunnen hebben. Met vier verschillende beschikbare lengtes (5 mm, 10 mm, 15 mm en 20 mm), kunt u eenvoudig de vereiste afstand bereiken door verschillende verlengstukken te combineren. Bovendien zorgen de volledig metalen constructie en het anodisatieproces van aluminium ervoor dat deze verlengbuis bestand is tegen intensief gebruik en jarenlang meegaat.
Functies
Verbeterde scherpstelling
Probleemloze afstandsinstelling
Verhoging van de beeldschaal
Duurzame metalen constructie
Eenvoudige focuslengte aanpassing.
Veelzijdig en aanpasbaar
De M42-verlengbuis heeft 4 verschillende lengtes – 5 mm, 10 mm, 15 mm en 20 mm – die kunnen worden gecombineerd om de vereiste afstand voor astrofotografie te bereiken. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en maatwerk bij het vastleggen van beelden en elimineert een reeks focusproblemen.
Duurzame constructie
De M42-verlengbuis is gemaakt met een volledig metalen constructie en een geanodiseerd aluminiumproces, wat zorgt voor langdurig gebruik en bescherming tegen slijtage. Dit maakt het een betrouwbaar en duurzaam hulpmiddel voor astrofotografie.
Maakt de juiste afbeeldingsschaal mogelijk
Met de verlengbuis kunt u de juiste afbeeldingsschaal of de exacte afstand krijgen die nodig is voor reducers of veldvlakkers. Dit zorgt ervoor dat de vastgelegde afbeeldingen nauwkeurig en op schaal zijn, zonder vervormingen of inconsistenties.
Eenvoudig in gebruik en handig
Met de verlengbuis kunt u de focuslengte van astrofotografie snel en eenvoudig wijzigen, waardoor het erg handig is om buitenshuis te gebruiken. Hierdoor kunt u on-the-fly foto’s maken en indien nodig zonder gedoe aanpassingen maken.
Lost afstandsproblemen op
De M42-verlengbuis lost afstandsproblemen bij astrofotografie op, waardoor het gemakkelijker wordt om heldere en gedetailleerde beelden van hemellichamen vast te leggen. Dit zorgt ervoor dat u de gewenste beelden gemakkelijker en nauwkeuriger kunt vastleggen, zonder onnodige complicaties.
Verpakkingsinhoud
1x Svbony M42x0.75 Verlengbuisadapter
Specificaties
Type: Astronomische M42 * 0.75 Draad Verlengbuis
Materiaal: Metaal
Buitendraad: M42 * 0.75mm
Binnendraad: M42 * 0.75mm
Kleur: Zwart
Lengte: 5mm, 10mm, 15mm, 20mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden