SVBony – MK105 – Maksutov Cassegrain Telescoop – 105mm – F13 – 99% Reflectie Diëlektrische Coating – Dubbel – Zwaluwstaart Montagebasis – Astronomisch – Mak Telescoop – OTA – Geschikt voor Planet Visual en Fotografie – Telescopen – Catadioptrisch

659,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben je een liefhebber van sterren kijken en op zoek naar een hoogwaardige telescoop die gedetailleerde beelden van de planeten, sterren en objecten in de verre ruimte kan vastleggen? Zoek niet verder dan de Maksutov Cassegrain-telescoop MK105. Met zijn grote objectiefopening van 105 mm en lange brandpuntsafstand van 1360 mm levert deze telescoop een uitstekende lichtverzameling en een helder zicht op de kosmos. De secundaire spiegel heeft een diëlektrische coating met een hoge reflectiviteit, die een reflectievermogen van 99,99% biedt dat de lichtdoorvoer maximaliseert en het beeldcontrast verbetert.
Functies
105 mm objectiefopening
Secundaire spiegelcoating met hoge reflectiviteit
Draagbaar en gemakkelijk mee te nemen
Eenvoudig te installeren met zwaluwstaartontwerp van 160 mm
Ontwerp met dubbel zoekerbereik met twee gebruiksscenario’s.
Veelzijdige observatie
Met zijn 105 mm diafragma en hoogwaardige optiek is de telescoop geschikt voor het observeren van een verscheidenheid aan hemellichamen, waaronder de zon, maan, planeten, sterren, clusters, sterrenstelsels en nevels. Dit maakt het een veelzijdig instrument voor amateurastronomen die verschillende delen van de nachtelijke hemel willen verkennen.
Verbeterd beeldcontrast
De secundaire spiegel van de telescoop heeft een hoge reflectiviteit van 99,99%, wat het contrast van de beelden aanzienlijk verbetert. Dit zorgt voor een duidelijker en gedetailleerder beeld van hemellichamen, waardoor het gemakkelijker wordt om hun kenmerken te bestuderen en te waarderen.
Draagbaar ontwerp
De metalen behuizing van de telescoop zorgt voor stabiliteit tijdens het transport en de conische uitdovingsbuis helpt voorkomen dat strooilicht uw kijkervaring verstoort. Hierdoor is de telescoop gemakkelijk mee te nemen en een perfecte reisgenoot voor sterrenkijktochten.
Eenvoudige installatie
De telescoop maakt gebruik van een 160 mm zwaluwstaartontwerp en een standaard 75 graden zwaluwstaartplaat, waardoor hij eenvoudig te installeren is op standaard equatoriale assemblages van het merk. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie, zodat u meer tijd kunt besteden aan observeren en minder tijd aan het monteren van uw apparatuur.
Meerdere kijkopties
De telescoop heeft een ontwerp met een dubbel zoekerbereik, met een ingebouwd en een ander lek. Dit zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan installatie-accessoires, waaronder de meeste zoekers op de markt. Het biedt ook twee verschillende gebruiksscenario’s, zodat u het kunt gebruiken voor visuele observatie of planeetfotografie.
Verpakkingsinhoud
1x Svbony MK105 Maksutov Cassegrain-telescoop
Specificaties
Merk: Svbony
Diameter objectieflens: 105 millimeter
Productafmetingen: 37,7D x 11,9B x 11,9H centimeter
Gewicht van het item: 2,19 kilogram
Beschrijving van de lenscoating: Multi-Coated
Dawes limiet: 12,1 boogseconden
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden