SVBony – Oculair Telescoop – Plossl Oculair – 1.25 – 40mm – Brandpuntsafstand – FMC – Oculair – Observe Telescoop – Accessoires – Telescoop Accessoires

104,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een hoogwaardig, veelzijdig en duurzaam telescoopoculair? Met een brandpuntsafstand van 40 mm is ons oculair perfect voor het observeren van de maan en de Melkweg, zodat u verbluffende en gedetailleerde beelden van de nachtelijke hemel kunt vastleggen. De vier elementen in twee groepen hoogwaardige optische lenzen, gecombineerd met een FMC-filmontwerp, verhogen de lichttransmissie en zorgen voor heldere en heldere beelden, waardoor het gemakkelijk wordt om zelfs de zwakste hemellichamen te herkennen.
Functies
40mm brandpuntsafstand voor gedetailleerde waarnemingen
Filterdraad van M28.5x 0,6 voor 1,25 inch filters
Vier elementen in twee groepen voor hoge lichttransmissie
Zwart ontwerp voor scherpe beelden zonder interne reflecties
Inklapbare rubberen oogstukken voor comfortabel gebruik met of zonder bril
Heldere en scherpe beelden
Onze 1,25 inch oculaircilinder beschikt over hoogwaardige optische lenzen met FMC-filmontwerp en een 40mm brandpuntsafstand. Dit zorgt voor een hoge lichttransmissie en heldere, scherpe beelden van de maan, de Melkweg en andere hemellichamen.
Scherpe en heldere beelden
Het volledig van schroefdraad voorziene ontwerp van het oculair vermindert interne reflecties en zorgt voor scherpe beelden met een minimum aan verstrooid licht. Dit maximaliseert op zijn beurt het contrast van het waargenomen object, waardoor het opvalt.
Comfortabel ontwerp
Het opvouwbare rubberen oculair is comfortabel voor zowel mensen met als zonder bril, zodat ze het doelobject gemakkelijk kunnen observeren. Bovendien helpt het ogenschijnlijke gezichtsveld van 40 graden om het doelobject snel vast te leggen en te centreren.
Draagbaar en duurzaam
De volledig metalen constructie van het oculair maakt het duurzaam en duurzaam, geschikt voor veelvuldig gebruik. Bovendien maakt de plastic koffer die bij het oculair wordt geleverd het gemakkelijk mee te nemen en op te bergen wanneer het niet in gebruik is.
Veelzijdig
Het oculair is compatibel met elke 1,25 inch interface-telescoop, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is met verschillende telescopen. De M28.5x 0.6 filterschroefdraad maakt ook de bevestiging van een 1.25 inch filter mogelijk, wat zorgt voor meer veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden.
Verpakkingsinhoud
1 x 1,25″ 40 mm Oculair Plossl
1x Kunststof koffer
Technische gegevens
Type: Plössl oculair
Brandpuntsafstand: 40 mm
Oculairaansluiting: 1,25 inch
Gezichtsveld: 40 graden
Draadinterface: M28.5×0.6 mm
Coating: Volledige multi-coating
Lenzen: 4
Lensgroepen: 2
Terughoogte: 79 mm
Rubberen oogbescherming: Ja
Nettogewicht: 82 g
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden