SVBony – SA404 – Adapter – M48 naar M42 – 1.25 inch Interface – Aluminium – Adapter – Geschikt voor SV41 Scopes Spotten- Accessoires – Telescoop Accessoires – Foto Adapters

64,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben je op zoek naar een manier om de veelzijdigheid van je Svbony SV41 spotting scope te vergroten? Kijk dan niet verder dan de SA404-adapter. Met deze handige adapter kun je gemakkelijk je M48x0,75 vrouwelijke draad converteren naar een M42x0,75 mannelijke draad, waardoor je je 1,25-inch telescoopaccessoires moeiteloos kunt gebruiken. Maar de SA404-adapter is niet alleen nuttig voor telescoopaccessoires. Je kunt hem ook gebruiken met je camera om prachtige afbeeldingen van de maan, doelwitten en landschappen vast te leggen. En met compatibiliteit voor Canon, Nikon en Sony camera’s (camera-adapter vereist), heb je tal van opties om uit te kiezen.
Functies
M48x0,75 vrouwelijke draad naar M42x0,75 mannelijke draad conversie
Geschikt voor 1,25-inch telescoopaccessoires
Compatibel met Canon, Nikon en Sony camera’s (camera-adapter vereist)
Binnendiameter van 1,25 inch
Universeel toepasbaar voor spotting scopes met M48 vrouwelijke draad
Verhoogde functionaliteit
De SA404-adapter biedt een eenvoudige oplossing om de functionaliteit van uw Svbony SV41-telescoop uit te breiden. Doordat de scoop kan worden gebruikt met een reeks telescoopaccessoires, camera’s en andere apparaten, worden de mogelijkheden van de scoop verbeterd en wordt deze veelzijdiger.
Aanpasbaarheid
De adapter biedt ook de mogelijkheid voor maatwerk. Gebruikers kunnen hun eigen combinatie van producten creëren, zoals het bevestigen van een camera aan de spotting scope, om een unieke observatie-ervaring te creëren die is afgestemd op hun specifieke behoeften.
Kostenbesparend
De SA404-adapter is een kosteneffectieve manier om de mogelijkheden van uw spotting scope te verbeteren zonder dat u een geheel nieuwe scope of andere dure apparatuur hoeft aan te schaffen. Door deze adapter te gebruiken, kunnen gebruikers geld besparen terwijl ze toch profiteren van de voordelen van uitgebreide functionaliteit.
Gebruiksgemak
De adapter is eenvoudig te gebruiken en kan snel worden bevestigd en losgemaakt van de spotting scope, waardoor het een handig en probleemloos accessoire is om te gebruiken. Bovendien draagt de compatibiliteit met een reeks camera’s en andere apparaten bij aan het gebruiksgemak.
Verbeterde kijkervaring
Door de SA404-adapter te gebruiken om een camera of ander apparaat op uw telescoop aan te sluiten, kunt u de algehele kijkervaring verbeteren. Gebruikers kunnen verbluffende foto’s van hemellichamen maken of doelen en landschappen van dichterbij bekijken, wat zorgt voor een meer meeslepende en boeiende observatie-ervaring.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony SA404-adapter
Specificaties
Merk: SVBony
Model: SA404
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminiumlegering
Interface: M48 vrouwelijke draad naar M42 mannelijke draad met 12,5-inch gat
Interface primair spiegel: M48X0.75
Nauwkeurigheid: 0,1 mm
Hoogte: 31,5 mm
Gewicht: 70 g
Productafmetingen: (54 * 31,5 mm)
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden