SVBony – SV129 – M42 – Telescoop Verlengbuis – 5mm – 10mm 30mm – T2 – Verlengbuis – M42 – Verlengbuis – Geschikt voor Camera en Oculair met Verlengde Brandpuntsafstand – Telescoop Accessoires – Foto Adapters

89,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om uw astrofotografie te verbeteren? Zoek niet verder dan de Svbony SV119 verlengbuis! Met zijn mannelijke M48x0,75 en vrouwelijke M48x0,75 schroefdraden is deze verlengbuis ontworpen om een breed scala aan focusproblemen op te lossen en u te helpen prachtige beelden van de nachtelijke hemel vast te leggen. Gemaakt van hoogwaardig, geanodiseerd aluminium, biedt de SV119 verlengbuis volledige metalen constructie die duurzaamheid en langdurig gebruik garandeert. En met de mogelijkheid om verschillende verlengingen van verschillende lengtes te combineren, kunt u eenvoudig de exacte afstand bereiken die u nodig heeft voor uw astrofotografie. Dus als u uw astrofotografie naar een hoger niveau wilt tillen, investeer dan vandaag nog in de Svbony SV119 verlengbuis en begin met het vastleggen van prachtige beelden van de kosmos zoals nooit tevoren
Functies
Snelle en gemakkelijke focusaanpassing
Compatibiliteit met verschillende camera’s en telescopen
Volledig metalen constructie voor stabiliteit
Vermindering van chromatische aberratie
Handige oplossing voor afstandsproblemen in astrofotografie
Verbeterde focuscontrole
Met de SV119-verlengbuis kunt u de vereiste focusafstand bereiken door verschillende verlengringen van verschillende lengtes te combineren. Dit geeft u meer controle over de focuslengte in astrofotografie en helpt focusproblemen te elimineren.
Veelzijdigheid
De verlengbuis heeft zowel mannelijke als vrouwelijke M48x0.75-schroefdraad, waardoor hij compatibel is met een breed scala aan astrofotografie-apparatuur. Dit betekent dat je hem kunt gebruiken met verschillende soorten camera’s, telescopen en lenzen.
Duurzame constructie
De verlengbuis is gemaakt van volledig metaal en is voorzien van een geanodiseerd aluminiumproces, waardoor het stevig en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat het bestand is tegen de ontberingen van gebruik buitenshuis en lang meegaat.
Handig in gebruik
Met de SV119-verlengbuis kunt u de focuslengte van uw astrofotografie-opstelling snel en eenvoudig wijzigen. Dit is vooral handig wanneer u buiten bent en onderweg aanpassingen moet maken.
Kostenbesparend
De verlengbuis is een kosteneffectieve oplossing voor het elimineren van focusproblemen bij astrofotografie. In plaats van te moeten investeren in dure nieuwe apparatuur, kunt u eenvoudig de verlengbuis aan uw bestaande opstelling toevoegen en de gewenste resultaten bereiken.
Verpakkingsinhoud
1x M42 verlengbuis 5 mm
1xM42 Verlengbuis 10mm
1xM42 Verlengbuis 30mm
Specificatie
Merk: SVBony
Bijzondere eigenschap: M42x0.75mm schroefdraad, 5mm 10mm 30mm, 3 stuks lengte, Volledig metalen constructie
Objectief lens diameter: 30 millimeter
Kleur: Zwart
Materiaal: Metaal, Aluminium
Modelnaam: Uitbreiding buis
Oogafstand: 10 millimeter
Afmetingen (L x B x H): 10 x 6 x 6 centimeter
Gewicht: 70 gram
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden