Svbony – Spotting Scope 25-75×70 HD BAK4 Prisma FMC Optica Monoculair met Statief Draagtas Draaibare Buis – Telescoop Monoculair voor Vogels Kijken, Schietsport en Jacht

169,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De Svbony SV14 Spotting Scope is een hoogwaardige telescoop ontworpen voor natuurliefhebbers, vogelspotters en iedereen die de wereld om zich heen in detail wil verkennen. Met een krachtige 20-60x zoom en een 60mm objectieflens biedt deze spotting scope heldere, scherpe beelden over een breed veld.
Voordelen:
Krachtige 20-60x zoom voor close-up observaties van verre objecten.
Groot 60mm objectief voor heldere, lichtrijke beelden, zelfs bij weinig licht.
BAK4 Porro-prisma voor superieure beeldkwaliteit en helderheid.
Waterdicht en mistbestendig, ideaal voor gebruik in alle weersomstandigheden.
Inclusief een duurzaam statief en draagtas voor gemakkelijke mobiliteit.
Uitzonderlijke Optische Prestaties
De SV14 Spotting Scope combineert een krachtige zoom met een groot objectief en hoogwaardige optiek om uitzonderlijke helderheid en detail te bieden, zelfs bij weinig licht.
Veelzijdig en Gebruiksvriendelijk
Of u nu vogels observeert, het landschap bestudeert of de sterrenhemel verkent, de SV14 is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, met een soepele zoomregeling en een schuine kijkhoek voor langdurige observaties.
Robuust en Betrouwbaar
Gebouwd om de elementen te weerstaan, is de SV14 spotting scope volledig waterdicht en gevuld met stikstof om interne beslaan te voorkomen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor avonturen in de buitenlucht.
Draagbaar en Klaar voor Avontuur
Compleet met een compact statief en een draagtas, is de SV14 gemakkelijk mee te nemen op elke expeditie, zodat u nooit een moment mist.
Inhoud van de Verpakking
Svbony SV14 Spotting Scope
Compact Statief
Draagtas
Lensdoppen
Lensreinigingsdoek
Gebruikershandleiding
Productspecificaties
Vergroting: 20-60x
Objectieflens diameter: 60mm
Prisma type: BAK4 Porro
Coating: Volledig multi-coated
Waterdicht en mistbestendig
Met de Svbony SV14 Spotting Scope haalt u het meeste uit uw observaties, of u nu de natuurlijke schoonheid van de aarde verkent of de mysteries van het heelal ontrafelt. Bestel nu en begin aan uw volgende avontuur met vertrouwen en helderheid!