De geüpgradede 60X telefoonlenskit: Deze is ontworpen om de grenzen van je mobiele fotografie-avonturen te verleggen.
Verbluffende foto’s maken: Maak verbluffende foto’s van de kraters van de maan, ongrijpbare dieren in het wild, sfeer van liveconcerten etc, allemaal met één enkele lens.
Verbeter punten ten op zichten van oude 60x lens: Laten we eens kijken naar de verbeteringen waarmee deze kit zich onderscheidt:
1. Het toppunt van stabiliteit: opnieuw uitgevonden statief. We hebben deze kit uitgerust met een professioneel statief van aluminiumlegering. Pas de hoogte aan van 47 tot 137 cm, verdeeld over drie secties, zodat je verzekerd bent van de perfecte hoek voor je opnamen.
Ondanks zijn opmerkelijke stabiliteit weegt het statief slechts 600 gram en kan het moeiteloos een belasting tot 3 kg dragen. De compatibiliteit met 1/4-inch schroefdraad garandeert een naadloze koppeling met verschillende apparaten, van projectoren en DSLR’s tot camera’s, ringlampen, microcamera’s en zelfs GoPro’s.
2. Verbeterde universele telefoonclip: Omarm de veelzijdigheid met onze verbeterde universele telefoonclip, waardoor het bereik wordt vergroot met telescopische armen en lensrails. Met schroefdraadgaten van 17 mm, een cold shoe-bevestiging en een universele poort van 1/4 inch breiden je creatieve mogelijkheden zich exponentieel uit.
Het ondersteunt telefoonbreedtes van 66 mm tot 95 mm en is geschikt voor de nieuwste smartphones van alle grote merken – van iPhones en Samsungs tot Huaweis, Google Pixels en Xiaomi’s.
3. Verbeterde lensbevestiging: De borgring is verbeterd, metaal verdikt, krasbestendig ontwerp brengt lensbescherming naar een hoger niveau, het is gebouwd om lang mee te gaan. Nu ook voorzien van een extra cold shoe-houder, voor o.a zaklampen voor nachtvissen, opnameapparatuur en meer.
De 60X smartphone-telelens: De lens zelf is een technisch meesterwerk, met:
1. Stevige legeringsconstructie met anti-oxidatiecoating: Duurzaamheid ontmoet elegantie met de anti-oxidatie gecoate aluminium behuizing.
2. Meerlaagse breedbandcoating op zes optische glaselementen van 4K-kwaliteit: Ervaar helderheid en rijkdom in elke opname.
3. 60x vergroting: Bekijk onderwerpen van dichtbij en onthul ingewikkelde details die onzichtbaar zijn voor het blote oog.
4. 50 mm breed diafragma: Beheers omstandigheden bij weinig licht en bereik prachtige effecten.
5. 5 m tot oneindig scherpstelbereik: Leg onderwerpen scherp vast, of ze nu recht voor je zijn of ver weg.
6. Ontdek met vertrouwen diverse fotografiegenres: Perfect voor maanfotografie, natuurobservatie, concerten en portretten.
Kenmerken:
– 60x
– Met verstelbare statief
– Ook te gebruiken als monoculair (inbegrepen rubberen accessoire)
– Meerlaagse coating
– 50mm diafragma
Specificaties:
– Gewicht lens: 518g
– Gewicht tripod: 600g
– Lens Afmeting: 260mm
– Kleur: Zwart
– Lens Materiaal: Aliminium Alloy
– Coating: multi layer coating
– Vergroting: 60X
– Bouw: 10 elementen 6 groepen
– Focustype : Telelens
– Diameter objectieflens: 50mm
– Prisma Type & Materiaal : Schmidt-dakprisma+ k9
– Richt bereik: 5m ~ oo
– Gezichtsveld: 3.3°
– Oculair gezichtsveld: 80°
– Coating: Meerlaags
– Scherpstelbereik: 5m~∞
– Lens-interface: M17*P0.75
-Statief
– Statief Materiaal: Aluminiumlegering + ABS
– Secties: 3
– Statief staaf diameter: 2cm
– Driepoot Gewicht: 600g
– Statief Hoogte Rang: 43-137cm
– Statief onderste gedeelte: tot 0.58m2
– Laadvermogen: 3kg