SVBony – SV172 – Lenswarmer – Lensverwarming – Warmer Dew – 240mm – 3 Versnellingen – Temperatuurregelaar – USB Universeel – Dauw Verwarmingsstrip – Geschikt voor Telescoop Camera – (240mm) – Telescoop Accessoires – Dauw Caps

79,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben je het beu om met bedauwde cameralenzen op je telescoop om te gaan? Onze universele lenswarmer heeft u gedekt. Met een compact ontwerp dat de focus van uw telescoop niet verstoort, kunt u uw lens eenvoudig warm en vochtvrij houden, zodat u altijd verzekerd bent van heldere en scherpe beelden. Of je nu een professionele astronoom bent of een amateur-sterrenkijker, onze lenswarmer is perfect voor je verzameling telescoopuitrustingen. Met drie versnellingsverwarmingsmodi en een lichtgewicht ontwerp, kunt u de temperatuur eenvoudig naar wens aanpassen en genieten van een snelle en gelijkmatige verwarming dankzij ons ingebouwde aluminium materiaal en de verwarmingsdraad van de legeringsvezel. Bestel vandaag nog je Universal Lens Warmer en til je telescoopspel naar een hoger niveau!
Functies
Dauwpreventie
Waterflesverwarming
Polsverwarming
Verstelbare diameter
Snelle en gelijkmatige verwarming
Veelzijdige stroombron
Met het SB-poortontwerp en een USB-kabel van 1,8 m kan de universele lenswarmer worden aangesloten op een verscheidenheid aan stroombronnen, waaronder powerbanks en andere apparaten met een USB-poort. Hierdoor is hij gemakkelijk aan te drijven en overal te gebruiken.
Voorkomt dauwvorming
De lenswarmer helpt dauwvorming op de cameralens van een telescoop te voorkomen door deze op te warmen, waardoor een helder en onbelemmerd zicht op hemellichamen wordt gegarandeerd. Het kan ook worden gebruikt om een waterfles op te warmen of als pols-knieband om warm te blijven bij koud weer.
Interferentievrij ontwerp
De lenswarmer heeft een instelbare buitendiameter van minder dan 76 mm en een smalle breedte van 50 mm, waardoor hij kan worden gebruikt zonder de scherpstelling te belemmeren en zonder donkere hoeken in het veld te produceren. Met een nettogewicht van slechts 66 g of 2,32 g voegt hij geen onnodige belasting toe aan uw telescoop.
Instelbare temperatuur
De lenswarmer heeft sterke, gemiddelde en zwakke verwarmingsmodi met 3 versnellingen waarmee u de temperatuur kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Hierdoor kunt u het verwarmende effect aanpassen aan uw behoeften en zorgt u voor maximale efficiëntie.
Snelle en gelijkmatige verwarming
De lenswarmer is gemaakt van aluminium voor een gelijkmatige verwarming en de verwarmingsdraad van lichtmetalen vezels zorgt voor een supersnelle verwarming. Het drielaagse isolatiemateriaal vermindert de warmteafvoer, waardoor het verwarmende effect gelijkmatig en efficiënt wordt verdeeld. Dit zorgt voor snelle en effectieve dauwpreventie en opwarmtijden.
Verpakkingsinhoud
1x Svbony SV172 lenswarmer
Specificaties
Model: SV172
Afmetingen verwarmingsgebied: 240x50mm
Lengte dauwverwarmingsstrip: 320mm
Type interface: USB Type-A
Ingangsspanning: DV 5V
Ingangsstroom: 1.45A-1.55A
Vermogen: 7,25 W – 7,75 W
Lengte van de voedingskabel: Temperatuur instelbaar: Ja
Materiaal dauwverwarmingsstrip: Imitatie OK-doek + SBR + Black-T + Aluminiumfolie + PU
Materiaal netsnoer: nylon
Nettogewicht: 66g
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden