SVBony – SV188 – Diagonale Spiegel – 1.25in – 90Degree – Aluminium Staande Spiegel – 90% Reflectie Diagonaal – Telescoop Accessoires – Telescoop Accessoires – Diagonalen & Omkeerprisma’s

144,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een diagonale spiegel van hoge kwaliteit om uw sterrenkijkervaring te verbeteren? Zoek niet verder dan de SV188 diagonale spiegel! Met een hoog rendement van 90% reflectie, is deze spiegel ontworpen om maximale helderheid en contrast te bieden, zodat u alle details van de nachtelijke hemel met helderheid en precisie kunt zien. De SV188 is compatibel met refractortelescopen van 1,25 inch en kan met de toevoeging van een adapter ook worden gebruikt met SCT-telescopen. Houd er echter rekening mee dat het niet geschikt is voor gebruik met reflectortelescopen. Kortom, als u een diagonale spiegel van topklasse wilt die uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid levert, dan is de SV188 de perfecte keuze voor u. Dus waarom wachten? Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de wonderen van de nachtelijke hemel als nooit tevoren.
Functies
Hoge efficiëntie
Compatibel met 1.25 inch refractor telescoop
Ingebouwde messing ring
Diagonale hoek van 90 graden
Machinaal en geanodiseerd aluminium behuizing
Zeer efficiënte reflectie
de SV188 diagonale spiegel is ontworpen met een zeer efficiënte reflectie van 90% om maximale helderheid en contrast te garanderen bij het observeren van hemellichamen. Dit maakt het gemakkelijker om vage details in de lucht te zien en verbetert de algehele kijkervaring.
Compatibiliteit
De SV188 diagonale spiegel is compatibel met 1,25 inch refractortelescopen, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor een breed scala aan telescopen. Het wordt ook geleverd met een adapter om verbinding te maken met SCT-telescopen, voor nog meer flexibiliteit in het gebruik.
Filtercompatibiliteit
De SV188 diagonale spiegel wordt geleverd met een filterdraad van 1,25 inch, zodat u hem eenvoudig op een filter kunt aansluiten voor nog meer maatwerk in uw kijkervaring. De ingebouwde messing ring beschermt ook tegen krassen op de accessoirecilinder.
Comfortabele kijkhoek
De diagonaal van 90 graden in de SV188 zorgt voor een comfortabele kijkhoek, zodat u hemellichamen kunt observeren zonder uw nek of rug te belasten. Het rechtopstaande maar links en rechts omgekeerde beeld zorgt er ook voor dat het object goed georiënteerd is.
Duurzame constructie
De SV188 diagonale spiegel is gemaakt met een machinaal bewerkte en geanodiseerde aluminium behuizing, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Bovendien helpen de twee stofkappen die bij de spiegel zijn geleverd om hem te beschermen tegen stof en vuil, waardoor de levensduur nog verder wordt verlengd.
Verpakkingsinhoud
1x Volledig metalen 1,25-inch 90-graden diagonale spiegel
2x 1,25-inch stofkappen
Specificaties
1. Aansluiting oculair: 1,25-inch;
2. Telescopisch aansluiten: 1,25-inch en 2-inch (2-inch telescoop heeft een adapter nodig)
3. Klem: 1 schroef;
4.Reflectiviteit: 90%
5. Behuizingsmateriaal: metaal;
6. Geschikt voor: refractors
7. Netto gewicht: 142 g / 5,0 oz
8.Niet geschikt voor: Newtonianen
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden