SVBony – SV188 – Diagonale Spiegel -1.25in – 90Degree – Aluminium Staande Spiegel – 90% Reflectie Diagonaal – Telescoop Accessoires – Telescoop Accessoires – Diagonalen & Omkeerprisma’s

144,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bent u op zoek naar een accessoire dat uw ervaring van het sterrenkijken zal verbeteren? Zoek niet verder dan de SV188 diagonale spiegel! Met zijn hoge efficiëntie van 90% reflectie zorgt deze spiegel voor maximale helderheid en contrast voor kraakheldere uitzichten op de nachtelijke hemel. Compatibel met refractortelescopen van 1,25 inch, is de SV188 uitgerust met een ingebouwde messing ring om krassen op uw accessoirecylinder te voorkomen. En met de mogelijkheid om rechtstreeks op een 1,25 inch filterdraad aan te sluiten, is deze spiegel zowel handig als veelzijdig. Ervaar de wonderen van het universum als nooit tevoren met de SV188 diagonale spiegel – de perfecte toevoeging aan elke sterrenkijkopstelling!
Functies
Hoge efficiëntie van 90% reflectie
Compatibel met 1,25 inch refractortelescopen
Diagonaal van 90 graden voor comfortabele observatiehoek
Ingebouwde messing ring om krassen te voorkomen
Machinaal bewerkte en geanodiseerde aluminium behuizing met twee stofkapjes
Verbeterde beeldkwaliteit
De SV188 diagonale spiegel met zijn zeer efficiënte reflectie van 90% laat meer licht door en kan heldere en contrastrijke beelden van hemellichamen produceren. Met deze spiegel zie je meer detail en helderheid dan met een standaard diagonaal.
Compatibiliteit en gebruiksgemak
De SV188 diagonale spiegel is ontworpen om te werken met 1,25 inch refractor-telescopen en kan met een extra adapter worden aangesloten op SCT-telescopen. Dit maakt het gemakkelijk te gebruiken met een verscheidenheid aan telescopen, inclusief die met grotere openingen voor meer gedetailleerde beelden.
Krasbescherming
De ingebouwde messing ring van de SV188 diagonale spiegel beschermt de accessoirecilinder tegen krassen, die de prestaties van de spiegel kunnen beïnvloeden. Met deze functie kunt u er zeker van zijn dat uw diagonale spiegel langer in topconditie blijft, waardoor u bij elk gebruik duidelijkere beelden krijgt.
Comfortabele observatiehoek
De diagonaal van 90 graden van de SV188 diagonale spiegel zorgt voor een comfortabele observatiehoek, wat vooral handig is bij het observeren van objecten hoog in de lucht. Dit maakt het gemakkelijker om een comfortabele houding aan te houden terwijl u langere tijd observeert.
Duurzaam en duurzaam
De machinaal bewerkte en geanodiseerde aluminium behuizing van de SV188 diagonale spiegel is duurzaam en ontworpen om bestand te zijn tegen de ontberingen van regelmatig gebruik. Bovendien helpen de twee stofkappen die bij de spiegel worden geleverd de spiegel te beschermen tegen stof en ander vuil, wat na verloop van tijd de beeldkwaliteit kan aantasten. Over het algemeen is de SV188 diagonale spiegel gebouwd om lang mee te gaan en jarenlang hoogwaardige observaties te bieden.
Verpakkingsinhoud
1x Volledig metalen 1,25-inch 90-graden diagonale spiegel
2x 1,25-inch stofkappen
Specificaties
1. Aansluiting oculair: 1,25-inch;
2. Telescopisch aansluiten: 1,25-inch en 2-inch (2-inch telescoop heeft een adapter nodig)
3. Klem: 1 schroef;
4.Reflectiviteit: 90%
5. Behuizingsmateriaal: metaal;
6. Geschikt voor: refractors
7. Netto gewicht: 142 g / 5,0 oz
8.Niet geschikt voor: Newtonianen
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden