Svbony SV28 – Telescoop met Statief – 25/75×70 BAK4 Prism – Verrekijker voor Vogelaars – Spotting Scope

249,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de Ongeëvenaarde Zichtervaring: SVBONY SV28 Telescoop met Statief
Stap in de wereld van verbluffende observatie met de SVBONY SV28 Telescoop met Statief – jouw ultieme metgezel voor vogelspotten en nauwkeurige observatie van verre objecten. Deze spotting scope biedt een ongeëvenaarde combinatie van precisie, draagbaarheid en indrukwekkende vergroting.
Duik in de kenmerken die deze telescoop onderscheiden:
Krachtige Vergroting: Uitgerust met een indrukwekkende 25-75×70 BAK4 Prism, levert deze telescoop scherpe en heldere beelden op verschillende vergrotingsniveaus. Perfect voor zowel beginners als ervaren vogelaars.
Hoogwaardige Optiek: Het BAK4 Prism zorgt voor een superieure lichttransmissie en helderheid, waardoor je details kunt waarnemen die anders verborgen zouden blijven. Geniet van een ongeëvenaarde kijkervaring.
Robuust en Draagbaar Design: Het duurzame ontwerp maakt de SV28 geschikt voor verschillende omgevingen. Met een compact formaat en het bijgeleverde statief is deze telescoop eenvoudig mee te nemen naar elke observatieplek.
Ergonomische Bediening: De telescoop is voorzien van soepele focus- en zoomregeling, waardoor je snel en nauwkeurig kunt scherpstellen op je doel.
Technische Specificaties:
Vergroting: 25-75x
Objectiefdiameter: 70 mm
Prismatype: BAK4
Statiefhoogte: Verstelbaar voor comfortabel gebruik
Gewicht: 1,2 kg
Inclusief Accessoires:
Draagtas voor gemakkelijk transport
Lensdoppen en reinigingsdoekje
SVBONY-spotting scope
Oculairkapje
Gebruikershandleiding
Of je nu een gepassioneerde vogelaar bent of gewoon wilt genieten van verre panorama’s, de SVBONY SV28 Telescoop met Statief staat garant voor een ongeëvenaarde kijkervaring. Maak van elke observatie een moment van verwondering en ontdek de wereld om je heen met precisie en stijl.
Bestel nu en laat je verwachtingen van observatie overtreffen met de SVBONY SV28 Telescoop met Statief!