Ontdek de Wonderen van het Heelal met Onze Sterrenkijker!
Deze sterrenkijker met een diafragma van 70 mm en een brandpuntsafstand van 300 mm is perfect voor enthousiaste waarnemers van de nachtelijke hemel. Het optische ontwerp is een refractor met een F5.7 focal ratio, waardoor het een krachtige tool is om de mysteries van het universum te verkennen. Met hoogwaardige optische coatings en een 90° oprukken BAK4-prisma biedt deze sterrenkijker ongeëvenaarde helderheid en scherpte.
Specificaties: Optisch Ontwerp: Refractor
Diafragma: 70 mm
Brandpuntsafstand: 300 mm
Spiegels: 90° Oprukken BAK4-prisma
Focal Ratio: F5.7
Optische Coatings: FCM Multi-gecoat
Finder Toepassingsgebied: 5×24 Optisch
Barlow Lens: 1.5X / 3X
Statief: Aluminiumlegering statief, 40 cm (15.74 “)
Oculair: 20/6 mm
Zenith-spiegels: 90° zenitspiegel (omgekeerd beeld van objecten gezien)
Kenmerken: Optische Kwaliteit: De FCM Multi-gecoate optiek levert heldere, scherpe beelden van de hemel, waardoor het een ideale keuze is voor zowel beginners als gevorderde astronomen.
Handige Accessoires: Met een 5×24 optische zoeker, 1.5X / 3X Barlow lens en een 90° zenitspiegel wordt waarnemen eenvoudig en plezierig.
Krachtig en Draagbaar: Met een diafragma van 70 mm en een brandpuntsafstand van 300 mm biedt deze sterrenkijker een perfecte balans tussen kracht en draagbaarheid.
Stabiel Statief: Het aluminiumlegering statief van 40 cm (15.74 “) biedt stabiliteit en duurzaamheid voor langdurige observatiesessies.
Of je nu een beginnende sterrenkijker bent of een ervaren astronoom, deze sterrenkijker is de sleutel tot het ontdekken van de verbazingwekkende schoonheid van de kosmos. Geniet van eindeloze uren van observatie en verwondering!