Nuvance – Telescoop – 300x Vergroting – Sterrenkijker Volwassenen / Kinderen – Inclusief Statief en Draagtas – Astronomie en Sterrenkunde – Nachtkijker

159,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met de telescoop van Nuvance is het mogelijk om op professionele wijze de ruimte, sterren, zon en natuur te bezichtigen. Om dit te kunnen doen beschikt de telescoop over een zoomfunctie waarmee tot wel 300x ingezoomd kan worden. Bewonder de maan, sterren, planeten of het wildleven. Deze telescoop met professionele lenzen is daarnaast ook geschikt voor gevorderden kijkers.
Voordelen van de sterrenkijker Gebruiksvriendelijk voor jong en oud
Inclusief 2 professionele oculairs en lenskwast
Inclusief smartphonehouder
Inclusief barlow en zenith mirror
400mm brandpuntafstand – 70mm lens
Slow-motion verstelbaar 540 graden
Zoomfunctie tot 300x
Geschikt voor dag en nacht
Water- en weersbestendig
Zoomfunctie tot wel 300x De professionele telescoop van Nuvance wordt geleverd met 10mm en 25mm oculairs, 3x barlow lens en zenith mirror waardoor het mogelijk is om 300x in te zoomen. De 80mm lens zorgt ervoor dat je meer lichtinval hebt waardoor objecten eenvoudig en super scherp in beeld komen. Met deze telescoop is het bezichtigen van planeten als Jupiter en Saturnus geen enkel probleem.
Slow motion verstelbaar statief De telescoop staat op een roestvrij stalen statief dat 360 graden kan draaien en 180 graden kantelbaar is. Daarbij is het statief in hoogte van 63 tot 138 centimeter verstelbaar. In tegenstelling tot andere telescopen beschikt deze telescoop over een slow motion functie. Deze functie maakt het mogelijk om nauwkeurig te navigeren en de telescoop af te stellen op het door jou gewenste object.
Dankzij de schaal op het statief kun je je eigen coordinaten vast zetten. Hiermee is het mogelijk om het gevonden object makkelijk terug te vinden.
Smartphonehouder met bluetooth functie Wanneer jij iets interessants of opmerkelijks door jouw telescoop ziet wil jij dit moment eigenlijk vastleggen. Met de smartphonehouder van deze sterrenkijk is dat geen enkel probleem. De functie is geschikt voor zowel iPhone en Android en werkt met de bijgeleverde bluetooth afstandsbediening. Zo maak jij mooie herinneringen die je op elk moment kan terugkijken. Wie gaat er anders geloven dat jij Jupiter in beeld hebt gebracht?
Finder scope afstellen Dankzij de zelf scherp te stellen finder scope is het makkelijk om je gewenste object in beeld te brengen. Om de finder scope af te stellen gebruik je het 25mm oculair om een object op ongeveer 20 meter afstand in beeld te brengen. Hierna kan je doormiddel van de afstelschroefjes de finder scope afstellen op het object die je via het 25mm oculair hebt vastgelegd. De finder scope is hierna precies afgesteld op de lens en de zoektocht naar de maan, Jupiter of sterren kan beginnen.
Inhoud verpakking 1x Telescoop met 360 graden verstelbaar statief
1x Smartphonehouder met BT afstandsbediening
10mm – 25mm oculair
Luxe opbergtas met accesoires tasje
1x Barlow/Magnifier
1x Finder scope
1x Accesoires tray
1x Handleiding
100% Tevredenheidsgarantie
Ben je niet helemaal tevreden over de telescoop, dan mag je het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt! Heb je een vraag over de telescoop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zijn 24/7 voor je beschikbaar.
Met deze telescoop bestudeer jij de astronomie van de ruimte beter dan ooit te voren, dus bestel de telescoop vandaag nog!