De EXPLR Starvision Telescoop voldoet zowel aan de behoeften van beginners als die van gevorderden. Of het nu gaat om het ’s nachts observeren van de sterren, de maan en de verschillende planeten, of het bekijken van de natuur gedurende de dag, met deze telescoop wordt het allemaal werkelijkheid. Naast het feit dat deze telescoop zeer geschikt is voor gevorderden, is de telescoop ook te gebruiken door, en zeer leerzaam voor kinderen en beginners.
➤ 20-150 x vergroting – De telescoop is uitgerust met twee oculairs, van 10 en 25 mm, en met een 3x Barlow-lens. Dit zorgt voor een vergroting van 20 tot 150 x. De volledig gecoate optische glazen lens zorgt voor verbluffende beelden.
➤ Verstelbaar statief – Met een verstelbaar statief, van 60 tot 105 cm, is de telescoop geschikt voor jong en oud en kan deze zich aanpassen aan verschillende kijkposities.
➤ Gemakkelijk mee te nemen – De telescoop, de accessoires en het statief zijn licht van gewicht en passen gemakkelijk in de meegeleverde reistas.
➤ Eenvoudig te gebruiken – Onze draagbare reistelescoop kan snel worden opgezet zonder extra hulpmiddelen. De telescoop is ontworpen zodat ook beginners eenvoudig uit te voeten kunnen met de telescoop.
➤ Telefoon-adapter – De telescoopset bevat een universele smartphone-adapter om geweldige foto’s te maken.
➤ Geweldig cadeau-idee – De telescoop kan worden gebruikt om de maan en heldere planeten te observeren, maar is ook geschikt voor het bekijken van dieren in het wild bij daglicht. Het is een cadeau voor kinderen of beginnende astronomen en voor volwassen of gevorderen.
Verpakkingsinhoud
1x Telescoop
1x Statief
1x Telescoop Tube
1x 45 graden Omkeerlens
1x 10mm Oculair
1x 25mm Oculair
1x Finder Scope
1x Barlow lens
1x Accessoirebakje
1x Handleiding
1x EXPLR Draagtas
EXPLR Starvision Telescoop
Voor het eerst kennis maken met de astronomie kan een overweldigende ervaring zijn. Te ingewikkelde telescopen, verborgen functies en verwarrende accessoires maken dit proces alleen maar lastiger. De sleutel bestaat uit het vinden van de juiste balans tussen prijs, kwaliteit en moeilijheidsgraad. De EXPLR Starvision telescoop slaagt erin om precies dat te doen.