SVBony – Telescoop – Zoekerbevestiging – Zwaluwstaartbasis voor Zoeker – Standaard Quick – Release Zwaluwstaart – Telescoopaccessoires – Zoekerscopes

69,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Klaar om je astronomiespel naar een hoger niveau te tillen? Onze zwaluwstaartbasis voor telescoopkoppen is het perfecte accessoire voor jou. Deze precisie CNC-gefreesde zwaluwstaartbasis is ontworpen om te passen op Celestron C8, C8HD, C925, C11HD, SKYRVER 80ED, 100ED, 102ED en 130APO telescopen, voor een glad oppervlak en een duurzame levensduur. Dankzij het compacte formaat en de eenvoudige installatie is het een fluitje van een cent om te gebruiken, terwijl de Bridge Type Finder Scope Slot en het multifunctionele zwaluwstaartslot eindeloze mogelijkheden voor aanpassing bieden. Of u nu een doorgewinterde astronoom bent of net begint, onze zwaluwstaartbasis voor telescoopkoppen is de perfecte aanvulling op uw telescoopopstelling. Bestel de jouwe vandaag nog en zie de sterren als nooit tevoren!
Functies
Universele Dovetail Basis voor Telescopen
CNC-gefreesde Telescoop Montageplaat
Telescoop Dovetail Adapter
Multifunctionele Telescoop Montagebeugel
Telescoop Richtkijker Rail
Beschermt de telescoopbuis
met de standaard quick release zwaluwstaartplaat kan de zwaluwstaartbasis de telescoopbuis beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. Dit is vooral belangrijk als u veel geld in uw telescoop heeft geïnvesteerd en deze in goede staat wilt houden.
Precisie en duurzaamheid
De CNC-bewerking van de zwaluwstaartbasis zorgt voor een glad oppervlak, nauwkeurig snijden van de rail en een sterke en duurzame levensduur. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de basis een stabiel en veilig platform biedt voor uw telescoop of zoeker, zelfs gedurende vele jaren van gebruik.
Eenvoudige installatie
De zwaluwstaartbasis is ontworpen voor eenvoudige installatie, met een klein formaat dat hem handig en comfortabel in gebruik maakt. Je bevestigt je telescoop of zoeker snel en eenvoudig op de voet, zonder dat je met ingewikkelde bevestigingssystemen hoeft te rommelen.
Brugtype zoekerscoopsleuf
De zwaluwstaartbasis is voorzien van een brugtype zoekerscoopsleuf, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor liefhebbers van astronomie. Dit betekent dat u met de basis een reeks verschillende zoekers en telescopen kunt gebruiken, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.
Multifunctionele zwaluwstaartsleuf
De basis bevat ook een multifunctionele zwaluwstaartsleuf, die extra flexibiliteit biedt op het gebied van montagemogelijkheden. Dit betekent dat u een breed scala aan andere accessoires aan de basis kunt bevestigen, zoals camera’s, verrekijkers en meer, waardoor het een echt veelzijdig en handig hulpmiddel is voor liefhebbers van astronomie.
Verpakkingsinhoud
1x Svbony telescoop zoekerbevestiging
Specificaties
Basisbreedte: 42 mm
Basislengte: 29,5 mm
Basisbreedte van interne trapezium (onderkant): 33,4 mm
Basisbreedte van interne trapezium (bovenkant): 28,7 mm
Basishoogte van het binnenste gedeelte: ca. 9 mm
Afstand tussen de twee gaten (hart tot hart): 12 mm
Interne diameter van de opening: 4,4 mm
Diameter van de kromming: 100 mm
Lengte van de dovetail-plaat: 42 mm
Breedte van de dovetail-plaat (onderkant): 32 mm
Breedte van de dovetail-plaat (bovenkant): 20 mm
Hoogte van de dovetail-plaat: 11 mm
Installatieformaat: UNC 1/4-20 sleuf, 24 mm sleuf voor maximale M6-schroef
Nettogewicht: 63,4 g / 2,24 oz
Inclusief: 1x Dovetail-plaat, 1x Bevestigingsbasis, M4-bevestigingsmateriaal
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden