SVBony – Telescoop Oculair Adapter Ring – Aluminium 1.25″ naar C Mount Camera Adapter – Voor Astronomische Fotografie

54,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de ongekende mogelijkheden van astrofotografie met onze premium Telescoop Oculairadapter. Deze adapter is speciaal ontworpen voor enthousiaste astronomen en astrofotografen die hun passie voor de sterrenhemel naar een hoger niveau willen tillen. Met deze adapter kunt u uw camera naadloos aansluiten op uw telescoop, waardoor u adembenemende foto’s van de kosmos kunt vastleggen.
Voordelen:
Naadloze integratie met camera’s
Compatibel met standaard 1.25-inch oculairs
Mogelijkheid om filters te gebruiken voor verbeterde beelden
Duurzaam en robuust ontwerp
Lichtgewicht en praktisch
Vermindert reflectie voor maximale contrast
Naadloze Camera-Telescoop Integratie
Onze oculairadapter is ontworpen om een vlekkeloze verbinding tussen uw camera en telescoop te bieden. Dit stelt u in staat om de pracht van het universum vast te leggen met de precisie en kwaliteit die uw passie verdient. De adapter is compatibel met C-mount camera’s en standaard 1.25-inch oculairs, waardoor u een breed scala aan mogelijkheden heeft voor astrofotografie.
Gebruik van Filters
De adapter is voorzien van schroefdraad voor standaard 1.25-inch oculairfilters. Dit betekent dat u filters kunt gebruiken om de kwaliteit van uw astrofotografie te verbeteren, of het nu gaat om het verminderen van lichtvervuiling of het benadrukken van specifieke golflengtes van licht. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor zowel beginners als ervaren astrofotografen.
Duurzaamheid en Kwaliteit
Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, biedt onze adapter niet alleen een stevige en betrouwbare verbinding tussen uw camera en telescoop, maar is hij ook gebouwd om lang mee te gaan. De adapter is bestand tegen de uitdagingen van nachtelijke astrofotografie sessies, van vochtige nachten tot temperatuurschommelingen.
Lichtgewicht en Praktisch Ontwerp
Met een gewicht van slechts 15 gram, voegt onze adapter geen merkbare massa toe aan uw astrofotografie opstelling. Dit zorgt ervoor dat uw telescoop zijn balans behoudt, wat cruciaal is voor het vastleggen van scherpe en stabiele beelden van de sterrenhemel.
Inhoud van de Verpakking:
1x Telescoop Oculairadapter (1.25-inch naar C-mount)
Gebruikershandleiding
Productspecificaties:
Compatibiliteit: 1.25-inch oculairs en C-mount camera’s
Materiaal: Aluminium
Gewicht: 15 gram
Kleur: Zwart
Til uw passie voor de sterrenhemel naar een hoger niveau met onze Telescoop Oculairadapter en leg de schoonheid van het universum vast als nooit tevoren!