Telescope – 200x Zoom – 70/400MM – Telescoop voor Kinderen Volwassenen – Sterrenkijker – Telescopen – Nachtkijker – Incl. Verrekijker & Luxe Travel Bag – Black Friday 2023

219,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb jij al eens het mysterieuze sterrenstelsel van dichtbij gezien? Weet jij hoe mooi een vallende ster er van dichtbij uitziet? Dit zijn allemaal onvergetelijke momenten die je kunt ervaren met de Velorr telescoop. Wacht niet langer en ontdek het nu!
Voordelen: ● 200 x zoom functie
● Verrekijker
● Luxe Travel Bag
● Verstelbaar 360°C graden statief
● Ideaal om mee op reis te nemen
● Eenvoudig te installeren
● Lenzen zijn uitgerust met FMC Coating
Velorr.Telescoop 70/400mm Wist je dat de maan zo’n 384.000 kilometer van ons vandaan staat? In de maanden juli, augustus en september zorgt de elliptische baan van de maan dat deze 27.000 kilometer dichterbij staat. De telescoop geeft jouw de mogelijkheid om de maan van dichtbij te ontdekken.
Sterrenkijker 200 x zoom De telescoop is uitgerust met een 3x Barlow-lens en twee oculaire lenzen, 25mm en 10mm. Zodat je een vergroting kunt krijgen van 15 keer tot wel 200 keer! Het meervoudig gecoate optisch glas met een hoge transmissie zorgt voor verbluffende beelden. Met de optimale scherpte en helderheid!
Verstelbaar Statief Het statief is licht in gewicht maar uitermate stevig en stabiel. Met het statief kan de telescoop in hoogte worden versteld van 55cm tot 122 cm. Door het unieke design kan deze zich op 360°C aanpassen aan verschillende kijkposities, zo blijft elk object altijd zichtbaar.
Gemakkelijk en eenvoudig op te zetten De telescoop kan gemakkelijk en snel worden opgezet. De telescoop is zo ontworpen dat ook beginners er gemakkelijk en eenvoudig mee aan de slag kunnen gaan. Door de nu tijdelijke gratis meegeleverde travel bag & het eenvoudige opzet systeem is de Velorr telescoop uitermate geschikt om mee op reis te nemen!
Inclusief verrekijker De gratis meegeleverde binocular heeft een zichtveld van 300 meter ver! De verrekijker is voorzien van 18mm lenzen dat maakt deze verrekijker ook geschikt voor brildragers.Ideaal voor de spontane momenten als je onderweg bent!
Wat zit er in de verpakking?
● Telescoop lens
● Verrekijker
● Travel Bag
● Verstelbaar 360°C Statief
● Functionele Accessoire houder
● Draadloze Afstandsbediening
● Smartphone Adapter
● Finder Scope
● Barrow Lens
● 25mm Lens
● 10mm Lens
● Zenith Lens
Bestel vandaag zodat jij de mooiste avonturen door een lens gaat beleven!
100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden. Wanneer jouw product binnen deze periode kapot gaat zorgen wij kosteloos voor een nieuw artikel.