Nachtkijker met infrarood en 2 Inch scherm – Nachtcamera met 6x Optische en 8x Digitale zoom – Geschikt voor dag en nacht – incl. beschermhoes en kaartlezer

68,98

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Voor zicht in het donker en video-opnames op afstand.
250 tot 300 meter zicht bij nacht dankzij de nachtvisie infraroodlamp
Haal alles dichterbij met de 6x optische en de 8x digitale zoom
Hoge resolutie (FullHD)
Oplaadbare en vervangbare 18650 li-ion accu
2 Inch IPS-kleurenscherm
Accuduur tot 12 uur zonder nachtvisie, tot 140 minuten met nachtvisie op de hoogste stand.
Let op: Voor dit product heeft u een MicroSD(HC/XC) geheugenkaart van maximaal 128GB nodig, met een snelheid van minimaal class 6. De geheugenkaart is niet inbegrepen.
Digitale nachtkijker Maak prachtige opnames tijdens je kampeertocht met deze digitale nachtkijker. Dankzij de 3 Watt infraroodlamp en de kleine kijkhoek van 10 graden kun je nu ook in het donker op afstand opnames maken van al je ontdekkingen. De camera is voorzien van een optische zoom waarmee het beeld ongeveer 6 keer wordt vergroot. Let op: de optische zoom staat vast. De camera is daarom minder geschikt om grote dieren of objecten van dichtbij te filmen.
Oplaadbare en vervangbare lithium-ion batterij De 18650-batterij kan eenvoudig worden opgeladen met een 5V USB-oplader, of de USB-poort van een laptop of PC. Een USB-oplader wordt niet meegeleverd, maar iedere USB-oplader voldoet. De batterij kan snel worden vervangen om door te kunnen blijven gaan met filmen. Zoek op EAN-nummer 8719425122588 voor een extra batterij.
Nachtkijker met 2 Inch IPS-scherm Voorkom mislukte opnames en krijg alles goed in beeld met dit haarscherpe IPS-kleurenscherm. Op dit scherm kunnen ook eenvoudig opnames worden bekeken en gewist en kunnen instellingen worden gewijzigd.
Licht in het donker Om de knoppen goed te kunnen herkennen, lichten ze op in het donker. Wel zo handig, om de camera ook in de nacht goed te kunnen bedienen.
Pakket inhoud Nachtkijker
Opberghoes
Cameraband
USB data/oplaadkabel
Engelstalige handleiding
MicroSD kaartlezer
Let op: Voor dit product heeft u een MicroSD(HC/XC) geheugenkaart van maximaal 128GB nodig, met een snelheid van minimaal class 6. De geheugenkaart is niet inbegrepen.
Specificaties
Maximale Resolutie: 1920 x 1080
Framerate: 30 FPS
Geheugen: Tot 128GB d.m.v. een MicroSD/MicroSDHC/MicroSDXC geheugenkaart
Nachtvisie: Ja. Tot 300 meter
Accu capaciteit: 2500mAh
Voedingstype: 18650 batterij
Loop Recording: in te stellen
Neemt geluid op: Nee
Beeldhoek lens: 10 graden
Model: Sportcamera
Afmetingen: 165 x 63 x 70mm
Gewicht: 258 gram
Made in: China
Garantie: 2 jaar