Vultus Telescoop – 375x Vergroting – Sterrenkijker Beginners / Volwassenen / Gevorderden – Inclusief E-boek voor Beginners – Inclusief App – Inclusief Statief en Draagtas – Vultus – 50080

199,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Het wordt avond, de wereld sluit, maar voor jou begint het nu pas. Wat speelt er zich allemaal af in die wereld boven ons? Je pakt je telescoop erbij, kijkt door de lens en ziet de maan, Jupiter, Saturnus, sterren, en allerlei andere objecten die je vooraf alleen in je gedachte kon zien. Wist jij dat de maan wel 14 tot 37 procent kan verschillen in grootte vanaf de aarde? Ontdek het vanaf nu allemaal met deze ruim uitgeruste, professionele Vultus 50080 telescoop.
Met deze Vultus 50080 telescoop kun je vanaf nu eenvoudig de ruimte, maar ook de zon en natuur professioneel bezichtigen. Naast het feit dat deze telescoop zeer geschikt is voor gevorderden kijkers, is deze professionele telescoop ook erg geschikt en leerzaam voor kinderen en beginners, wat hem ideaal maakt voor ieder huishouden. Maar er zijn nog meer voordelen.
Voordelen:
Zoomfunctie tot wel 375x
Geschikt voor zowel kinderen/beginners als professionals
Vernieuwd statief
Verbluffende beelden door hoogwaardige FMC coating en 80 millimeter lens
Geschikt voor zowel zon, natuur als het heelal
Eenvoudig installeren door slim opzetsysteem en Nederlandse handleiding
Inclusief smartphonehouder
Ideaal voor het reizen door slimme draagtas
Vergroting tot wel 375x
Door de 10-, 25- en 4mm oculairs, de 3x Barlow lens en de brandpuntafstand van 500 millimeter is het mogelijk om van 20x tot wel 375x te vergroten. De mogelijke vergrotingen bedragen: 20x, 50x, 60x, 125x, 150x en 375x. Dit is in tegenstelling tot andere telescopen extreem veel en hierdoor kun je jouw objecten tot in hoge nauwkeurigheid dichtbij brengen. Door de extreme vergroting kun je zelfs Saturnus en Jupiter bezichtigen!
Statief
Het roestvrijstalen statief is in hoogte van 63 tot wel 138 centimeter verstelbaar. Hierdoor kun je er zowel bij zitten als staan en is deze telescoop geschikt voor zowel kleinere als grotere personen. Door het roestvrijstalen design heeft het statief een sterker draagvermogen en een langere levensduur dan die van andere astronomische telescopen. Daarnaast is het statief 360 graden draaibaar en 180 graden verticaal kantelbaar, waardoor objecten moeiteloos in beeld kunnen worden gebracht. Deze stand kan eenvoudig vastgezet en onthouden worden door de schaal die in het statief zit. Hierdoor hoef je nooit een object uit beeld te verliezen en kun je hem altijd terugvinden. De puntige onderkant zorgt ervoor dat het statief makkelijk in drassige omstandigheden in de grond geprikt kan worden. Dit alles in combinatie met de verstevigde vormgeving van het statief maakt dat dit het beste en innovatiefste statief op de markt is.
80 millimeter diameter lens
Door de grote diameter lens heeft deze telescoop meer lichtinval dan andere telescopen, wat ervoor zorgt dat de objecten nóg helderder in beeld komen. Wat een bijkomend voordeel van deze grote lens is, is dat er een breder gezichtsveld is waarmee objecten kunnen worden bekeken. Andere telescopen hebben vaak een lensdiameter van 70, 60 of 50 millimeter.
Red dot finder scope
Met de red dot finderscope is objecten in beeld brengen nog nooit zo eenvoudig geweest! Richt het lazerlichtje in de finderscope op het object wat jij wilt observeren, zet het doel vast en bekijk het object door het normale oculair.
Gratis bijgeleverde zonnefilter
Om de telescoop ervaring compleet te maken hebben we een gratis zonnefilter bijgeleverd. Door de zonnefilter kun je vanaf nu zowel de maan, als de zon, als alle andere landschappen bekijken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je ogen of dat er teveel lichtinval is!
Nederlandse handleiding
Door de bijgevoegde Nederlandse handleiding en het slim ingerichte opzetsysteem is installeren binnen 5 minuten gebeurt. Er is geen enkel stuk gereedschap nodig bij het opzetten van de telescoop. Dit maakt hem niet alleen geschikt voor professionals, maar ook voor beginners en kinderen.
Smartphonehouder
Sommige beelden zijn te mooi om slechts één keer te zien of om helemaal voor jezelf te houden. Daarom kan je door middel van de bijgevoegde smartphonehouder foto’s maken van alles dat je ziet. Bevestig de houder aan het oculair, en je smartphone aan de houder. Geschikt voor zowel Android telefoons als Iphones tot 8,5 centimeter breed. Zo bewaar je elke herinnering en kan je deze altijd met je vrienden delen.
Slimme draagtas
Door de compacte en slim ingerichte draagtas is het reizen met deze telescoop geen enkel probleem. Daarnaast is er een slim accessoires tasje, waardoor alles op zijn plek blijft en je nooit onderdelen kwijt hoeft te raken.
FMC coating
De lenzen van de telescoop zijn met een speciale FMC coating geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat er een erg hoge transmissie van het licht is, waardoor verbluffende beelden met verhoogde helderheid en precisie de normaalste zaak van de wereld zijn.
Al meer dan 1200 klanten gingen je voor
Al meer dan 1200 klanten zijn tevreden over de kijkers van Vultus. Of het nu gaat om telescopen, monokijkers of andere kijkers, klanten zijn over het algemeen erg tevreden over Vultus. Zij zijn meer van hun vrije tijd gaan genieten doordat zij eindelijk met het juiste materiaal hun avontuur kunnen ontdekken.
Garantie
Heb je enige problemen met de telescoop? Dan lossen wij deze problemen graag samen op. Is de telescoop, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
Kies vandaag nog voor de kijkers van Vultus en geniet morgen al van het verbreden van jouw horizon!
Vultus. Broaden Your Horizon.