Aomekie Telescopische astronomie, 234X refractor telescoop voor kinderen beginners met 10X smartphone-adapter, uittrekbare statief, tas, maanfilter en rechtopstaande zoeker

186,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

28 x 234 x vergroting telescopische astronomy: brandpuntsafstand: 700 mm. Openingsbreedte: 60 mm. 1,25 inch K9 mm oculair voor 78x, K25 mm oculair voor 28X. 3 x barlowlens verhoogt 3 x vergroting. Mars en Jupiter kunnen worden geobserveerd. Grote vergroting sterren, telescoop voor kinderen, beginners en volwassenen.
Rechtopstaande beelden bieden: Normaal gesproken bieden verrekijker telescoop omgekeerde beeld. Onze astronomische telescoop heeft 128 graden rechtopstaande zenitspiegel met ingebouwde omkeerlens en biedt een rechtop en zij-gekeerd beeld en kan 360 graden draaien. 5 x 20 rechtopstaande zoekerknop zorgt voor een rechtopstaande afbeelding aan de zijkant en helpt je om de doelster vast te stellen.
Handige accessoires: met een tas en accessoiretas is de telescoop voor sterren gemakkelijk te dragen en te bewaren. Smartphone camera-adapter met 10x vergroting oculair kunnen eenvoudig en snel foto’s maken met je mobiele telefoon van de observatieobjecten. Met uittrekbare aluminium statief kun je de hoogte van 53 cm tot 120 cm instellen. De maanfilter filtert verblinding en beschermt de ogen.
FMC all-look glas: telescoop astronomie professional van all-optica glas, de nieuwste generatie kelner-oculair (K) en meervoudige coating ontwerp, de lichtreflectie te verminderen en de lichtdoorlatendheid te verhogen. Deze beginners-telescoop garandeert goede beeldkwaliteit en goede kleurdiversiteit, en kan kleurfouten en vervorming verminderen.
Eenvoudig te monteren en te dragen: deze lenskop is voorgemonteerd en kan zonder gereedschap worden gemonteerd. Instelbaar 160° in verticale richting en 360° in horizontale richting. Perfecte telescoop voor beginners en amateurastronomen. Ideaal cadeau voor kinderen en volwassenen voor verjaardagen en Kerstmis.