Om het leerproces om efficiënt te maken, moet het leuk en plezierig zijn. Met de Levenhuk Regenboog 2L Violet, school microscoop, zullen de biologie klassen eindelijk echt interessant worden met het verkennen van de microwereld. Dit is veel leuker dan het lezen van saaie teksten in boeken. De microscoop wordt geleverd met alles wat nodig is voor de eerste biologische experimenten. Trouwens, dit stijlvolle en helder paars gekleurde microscoop ziet er ook zeer mooi uit. Het is ook leuk voor de gelukkige eigenaar van Levenhuk Rainbow 2L Violet te pronken in de klas van zijn of haar klasgenoten.
Hoge-kwaliteit optiek
Microscoop lenzen zijn gemaakt van speciaal optisch glas met een hoge mate van transparantie. Optische oppervlakken zijn bovendien bedekt met multi-layer coating, die lichttransmissie verhoogt en de beeldkwaliteit verbetert. Dit model heeft drie objectieven, zodat de microscoop een vergroting kan bieden van 40-400x. Het veranderen van de vergroting is zeer eenvoudig.
Veelzijdigheid – bestuderen zowel transparante en niet-transparante monsters
Een van de belangrijkste voordelen van deze microscoop is de mogelijkheid om zowel transparant als ondoorzichtig monsters waar te nemen. Hiertoe is de microscoop is uitgerust met twee lichtbronnen. Lagere belichting wordt gebruikt voor het waarnemen transparante monsters, bijvoorbeeld dunne plakjes van planten en insecten. Hogere verlichting maakt het waarnemen ondoorzichtige voorwerpen zoals steentjes, munten en biljetten en vele anderen. U kunt ook semi-transparante monsters nemen door beide verlichtingen te gebruiken. De selectie van interessante monsters te bestuderen wordt alleen beperkt door de grootte en verbeelding van de onderzoeker.
Slim ontwerp
De plastic behuizing van deze microscoop is een stuk lichter dan die van metaal – de microscoop is gemakkelijk en comfortabel om mee te nemen naar school, voor een wandeling of voor bij een bezoek aan vrienden. Tegelijkertijd is de microscoop is zeer stevig, zodat het is perfect voor intensief gebruik. Om meer comfort tijdens waarnemingen is staat kop in een hoek van 45 °. De kop is 360 ° draaibaar rond zijn as, dus is er geen noodzaak om de microscoop zelf tijdens groepswerk in de klas bewegen. Verlichting kan worden gevoed door ofwel een stopcontact of batterijen.
Let op: Raadpleeg de specificaties tabel voor de juiste netspanning en probeer nooit een 110V apparaat in 220V stopcontact en vice versa aansluiten, zonder het gebruik van een converter. Vergeet niet dat de netspanning in de VS en Canada is 110V en 220-240V in de meeste Europese landen.
Experiment kit
Dankzij de meegeleverde Levenhuk K50 Experiment Kit, zal de jonge wetenschappers niet hoven te twijfelen waar ze hun onderzoek zal starten. Deze kit bevat kant en klare microscoop preparaten, alle benodigde gereedschap en een kleurrijke gids die alle benodigde informatie bevat over de bouw van de microscoop, aanbevelingen over de voorbereiding van nieuwe microscoop preparaat en beschrijvingen van interessante experimenten.
Kenmerken:
Biologische microscoop met 40-400x vergroting
Verkrijgbaar in vijf heldere kleuren
Robuust en lichtgewicht kunststofbehuizing
Boven en onder Ledverlichting.
Experimentkit meegeleverd
De kit bestaat uit:
Microscoop
Microscoop: materiaal gehard plastic
Objectieven: 4x, 10x en 40x
Monoculaire kop
Oculair: WF10x
Condensor
Objecttafel met preparaatklemmen
Schijfdiafragma
Ingebouwde boven en onder Ledverlichting
AC-adapter
3 AA-batterijen
Levenhuk K50 Experiment Kit
Gebruiksaanwijzing
Inhoud van de K50 kit:
Handleiding “Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm”
Pincet
Kweekset voor pekelkreeftjes
Microtoom (apparaat waarmee coupes of zeer dunne plakjes kunnen worden gesneden voor het maken van preparaten met een dikte van minder dan een millimeter)
Flacon met gist
Flacon met pijnhars voor het insluiten van preparaten
Flacon met pekelkreeftjes (een zoutwaterorganisme dat een voedselbron voor vis is)
Flacon met zeezout
Schone dekglaasjes (5 stuks)
5 preparaten: poot van huisvlieg, ui, katoenstengel, doorsnede van boomstam, doorsnede van pijnboom
Pipet
Stofkap
Handleiding