SVBony – SV46P -Scopes Spotten – ED Reikwijdte Spotten- Geschikt voor Vogels Kijken – 20-60×80 – ED-glas – FMC-optiek – Waterdicht – Monoculair voor Schieten – Boogschieten – Vliegtuigen – Maan – Wildlife

629,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een spotting scope die uitzonderlijke helderheid en kleurnauwkeurigheid biedt? Onze spotting scope met ED-glas en FMC volledig multi-coated lenzen is de perfecte oplossing. De 80 mm grote lens biedt voldoende lichtopvangkracht voor heldere beelden, zelfs bij weinig licht. Het dubbele scherpstelsysteem met grove en fijne knoppen zorgt voor een snelle en nauwkeurige scherpstelling, terwijl het ingebouwde zonnescherm en het intrekbare zonnescherm verblinding verminderen voor een helder beeld in heldere omstandigheden. Bescherm uw investering met de meegeleverde zachte draagtas en lensdoppen. Met zijn hoogwaardige constructie en uitzonderlijke optiek is onze telescoop het ideale hulpmiddel voor elk buitenavontuur.
Functies
Hoge beeldkwaliteit
Groot lensdiameter
Dubbel scherpstelsysteem
Ingebouwde zonnekap
Inclusief accessoires
Hoogwaardige optiek
Het gebruik van ED-glas (extra lage dispersie) helpt het probleem van kleurranden op te lossen en de randen op te schonen, wat een helder en scherp beeld oplevert. De FMC-lens (volledig multi-coated) en 9-delige lenzen in een 6-groepsstructuur kunnen een hoge lichttransmissie bieden, waardoor u een kristalhelder en helder beeld krijgt.
Groot diafragma
De 80 mm grote lens is ontworpen om meer licht in de scoop te trekken, wat helpt om zelfs bij weinig licht een duidelijk beeld te geven. Dit maakt het ideaal voor buitenactiviteiten zoals vogels kijken, jagen en sterrenkijken.
Dubbele focus
Het product heeft knoppen voor grove en fijne scherpstelling die een snelle en nauwkeurige scherpstelling mogelijk maken. Het ingebouwde zonnescherm en het intrekbare zonnescherm helpen verblinding te verminderen en zorgen voor een helder beeld bij veel licht.
Gemak
Het product wordt geleverd met een zachte draagtas van elastisch materiaal die de elementen volledig afdicht van uw optiek. Het bevat ook oculair- en lensdoppen om uw lenzen te beschermen tegen krassen, stof en vocht wanneer ze niet in gebruik zijn. Hierdoor is het gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, waardoor het langer in goede staat blijft.
Veelzijdigheid
Dit product kan voor verschillende activiteiten worden gebruikt, zoals vogels kijken, jagen, sterren kijken en andere buitenactiviteiten. Het heldere en scherpe beeld, het grote diafragma en de dubbele focus maken hem geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen en voor verschillende doeleinden.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony SV46P-spottingscopes
Specificaties
Vergroting: 20x-60x
Objectief diameter: 80mm
Lenscoating: FMC (volledig multi-coated)
Prismacoating: FMC + zilver
Pupilafstand: 4 mm – 1.3 mm
Oogafstand: 19.2mm-18mm
Gezichtsveld: 105ft-51ft @ 1000yds
Nabije focusafstand: 9 meter
Waterdicht: IPX7
Oogschelp type: Draaibaar
Nettogewicht: 1780g
Afmetingen: 394x176x98mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.