Afstandsmeter Golf – Rangefinder – Golf Accessoires – Zwart – Rood

269,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Optimaliseer je Golfervaring met de Golf Rangefinder
Verbeter je golfspel met de geavanceerde Golf Rangefinder, ontworpen om je te voorzien van nauwkeurige en essentiële afstandsgegevens op het golfveld.
Belangrijkste Kenmerken:
AI Pin-Technologie: Ervaar precisie met een nauwkeurigheid van ±0,5 meter. Meet de afstand tot de vlag tot 285 meter, tot bomen tot 415 meter en tot reflecterende oppervlakken tot 600 meter.
Locking Mode: Scan eenvoudig van een afstand naar de vlag door op de “POWER” knop te drukken. Voel de trilling en zie het scanteken in de rechterbovenhoek voor directe afstandsweergave.
Slope Switch Functie: Schakel de hellingmodus in voor extra bruikbare afstandsinformatie. Het handige ontwerp maakt het mogelijk om de helling uit te schakelen, wat voldoet aan de vereisten voor golfwedstrijden op professioneel niveau.
Uniek Ontwerp: Met 6X vergroting biedt de rangefinder een duidelijk zicht op het golfveld. De duurzame body, antislip rubberen ontwerp en water- en stofbestendigheid zorgen voor betrouwbare prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden.
Compact en Draagbaar: Met afmetingen van 121 x 72 x 43 mm en een gewicht van 180 gram is de rangefinder gemakkelijk mee te nemen en handig in gebruik.
Optimaliseer je golfspel met deze geavanceerde Golf Rangefinder en verhoog je precisie op de baan.