Bresser Junior Telescoop – 50/360 – Sterrenkijker voor kinderen – Met tent en accessoires

53,90

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met de BRESSER JUNIOR 50/360 lenzentelescoop met tent start je je spannende ontdekkingsreis door de sterrenhemel vanuit je eigen Astro-hoekje in de kinderkamer. De achromatische lenzentelescoop is in een handomdraai opgezet en is klaar voor je eerste astronomische waarnemingen. De azimutale montering maakt de bediening heel eenvoudig: draai gewoon naar links en rechts, omhoog en omlaag totdat je doel in het gezichtsveld verschijnt.
Ontdek gemakkelijk hemelse blikvangers met de kindertelescoop
Verheug je op spannende uitzichten op het maanoppervlak, de beroemde Orionnevel of de indrukwekkende Plejaden. Met de in de Astro-set meegeleverdeoculairs kun je deze en vele andere astronomische objecten bewonderen met een vergroting van 18x en 60x. De zenitspiegel biedt altijd een aangenaam zicht tijdens je hemelobservaties, omdat je hiermee comfortabel van bovenaf in je telescoop voor kinderen kunt kijken.
Kindertelescoop – met astro-tent voor spannende avonturen
Deze prachtige tent in BRESSER Family Look is in een handomdraai opgezet en creëert de juiste sfeer voor jouw ruimteverkenningen. Flora, Lukas en Luna delen graag spannende momenten met jou bij je nieuwe hobby. Met een afmeting van 100 x 100 x 130 cm biedt de tent ook voldoende ruimte om met een vriend of vriendin de volgende observaties te plannen. Dankzij de twee ronde ramen kun je vanuit de stevige tent altijd je omgeving in de gaten houden.
Erg leuk voor kleine beginners op het gebied van astronomie: Ontdek zelf de wonderen van het universum met de BRESSER Family en de BRESSER JUNIOR telescoop met tent.
KENMERKEN
Telescoop voor kinderen vanaf 8 jaar
Soort constructie: Achromatische refractor
Eenvoudige bediening dankzij azimutale montering
Lensdiameter: 50 mm
Brandpuntsafstand: 360 mm
Vergroting: 18x en 60x
Zenitspiegel voor comfortabel kijken
Incl. Tent in BRESSER Family Astro-look
(alleen geschikt voor gebruik binnenshuis)
LEVERINGSOMVANG
Telescoop
Statief met azimutale montering
Zenitspiegel
2 oculairs (20 mm; 6 mm)
Tent
Handleiding