Sterrenkijker – Telescoop – met Statief en Rugzak – Geschikt voor kinderen en volwassenen – Wit

270,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de Sterren met Onze Astronomische Telescoop!
Ben je gefascineerd door de mysteries van het universum? Wil je de wonderen van de nachtelijke hemel verkennen? Zoek niet verder! Onze astronomische telescoop biedt kwaliteitsoptica en tal van functies om je reis door de kosmos te beginnen.
Kwaliteitsoptica voor Verbluffende Beelden: Onze telescoop heeft een brandpuntsafstand van 400 mm (f/5.7) en een groot diafragma van 70 mm, met volledig meerlagig optisch glas met hoge transmissie. Dit resulteert in verbluffende beelden met verhoogde helderheid en scherpte, ideaal voor het observeren van hemelse objecten.
Variabele Vergroting voor Elk Doel: De telescoop wordt geleverd met twee 1,25-inch telescoopoculairs (K20 mm en K9 mm) voor vergrotingen van 20x en 44x. De 5×24 finderscope maakt het eenvoudig om objecten te lokaliseren, terwijl het diagonale prisma zorgt voor een rechtopstaand beeld, perfect voor zowel hemelse als aardse waarnemingen.
Draagbaar en Gemakkelijk op Te Zetten: Deze reistelescoop is snel en eenvoudig op te zetten. Hij wordt geleverd met een telefoonadapter met een oculair van 10 mm, zodat je geweldige beelden kunt vastleggen en delen met je gezin. De lichtgewicht telescoop en het verstelbare statief kunnen worden ingepakt in de aangepaste rugzak. Pak het in en ga overal naartoe!
Geweldig Cadeau-idee: Deze telescoop is het perfecte kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen of beginnende astronomen. Het helpt hen interesse op te bouwen in astronomie en wetenschap, het verkennen van het onbekende, genieten van de natuur en weg van het scherm. De astronomische reis van kinderen begint hier!
Begin je reis door de kosmos en laat je verwonderen door de sterren! Bestel nu.