EarthVision Telescoop Deluxe – Professionele Sterrenkijker – 625x Vergroting – Astronomie – Nachtkijker – Sterrenkunde – Waterproof – Wit

179,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb jij altijd al gedroomd om de verschillende kraters op de maan, de ringen van Saturnus en diverse melkwegstelsels haarscherp vanuit je eigen huis te bekijken? Dat kan nu met deze telescoop van EarthVision! De maximale vergroting is maar liefst 625 keer, wat de telescoop uniek en bijzonder maakt ten opzichte van andere telescopen. Het nauwkeurig bestuderen van het heelal met deze sterrenkijker is nog nooit zo makkelijk geweest. Haal de telescoop vandaag nog in huis en begin met het bestuderen van het heelal!
Ontworpen naar jouw voorkeuren De telescoop van EarthVision is geheel ontworpen naar jouw voorkeuren. De telescoop is 360 graden draaibaar en 180 graden kantelbaar. Super handig, want zo kan jij alles wat je graag wilt zien gemakkelijk en snel in beeld brengen. Het meegeleverde statief van de sterrenkijker verstel je gemakkelijk in hoogte, zodat je altijd in een comfortabele houding naar jouw favoriete objecten in het heelal kijkt. Wil jij jouw favoriete sterren en planeten ook haarscherp vanuit je eigen huis bestuderen? Bestel nu de telescoop van EarthVision!
Altijd en overal stevig met het meegeleverde statief Heb je geen gelijkwaardige ondergrond en wil je toch stabiel naar het heelal kijken, zonder je zorgen te maken dat de telescoop omvalt? De onderkant van het statief hebben we puntvormig gemaakt, zodat je deze overal stevig neerzet. Een windvlaag is voor de telescoop dus geen enkel probleem! Doordat er rubbertjes onder de poten van het statief zitten, komen er geen krassen of beschadigingen op jouw vloer en staat het statief overal stevig.
Jouw favoriete objecten haarscherp in beeld De telescoop van EarthVision wordt geleverd met 3 verschillende lenzen. De lenzen hebben een 4, 10 en 25 mm oculair. Wanneer je deze lenzen gebruikt in combinatie met de 3 of zelfs 5 Barlow lens, ben jij er zeker van dat al jouw favoriete objecten in het heelal haarscherp in beeld zullen zijn. Want je wilt deze natuurlijk zo gedetailleerd mogelijk bestuderen. Daarnaast is de maximale vergroting van deze telescoop maar liefst 625 keer!
Finderscope en zenitspiegel De telescoop van EarthVision bevat zowel een finderscope als een zenitspiegel. Door de zenitspiegel staat het beeld dat je door de lens bekijkt altijd rechtop. De sterren finderscope is een onmisbare functie op de telescoop als je specifiek op zoek bent naar objecten in het heelal.
Lokaliseren doe je met de sterren finderscope! Het direct lokaliseren van objecten door de telescoop is behoorlijk lastig. De finderscope geeft een enorm breed gezichtsveld weer. Zo kan je eenvoudig op het gebied kan richten dat je wilt observeren. Je zet het statief vast zodra je het gewenste object gelokaliseerd hebt. Het gebied in en rondom het zicht van de finderscope wordt gecentreerd in het gezichtsveld, zodat je gemakkelijk jouw objecten kunt lokaliseren en bestuderen in het heelal. Een onmisbare functie dus!
Jouw voordelen Een maximale vergroting van maar liefst 625 keer!
Met het bijgeleverde e-book leer jij nog meer over het heelal
Geleverd met 3 verschillende lenzen
Inclusief finderscope én zenitspiegel
Specificaties Materiaal: Staal, ABS
Kleur: Wit
Gewicht 5KG
Afmetingen: 11x11x56
Inclusief verstelbaar statief. In hoogte verstelbaar van 56cm tot 148cm
Meegeleverde accessoires 25 mm oculair
10 mm oculair
4 mm oculair
5x vergroting Barlow lens
3x vergroting Barlow lens
Finderscope
100% tevredenheidsgarantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden. Niet tevreden met jouw aankoop of loop je tegen problemen aan?
Wij betalen je het aankoopbedrag zonder probleem terug of zorgen voor een vervangend exemplaar.