SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Black

977,92

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De SiOnyx Aurora BLACK is de eerste nachtkijker in de markt waarmee u ’s nachts levendige daglicht-kleuren ziet. De Aurora Black is ontwikkeld als low-cost tactical nachtkijker, met volledig full-color nachtzicht en een ongeëvenaarde lichtopbrengst. Het is tevens het eerste model in de Aurora-serie dat gecertificeerd is voor harde schokken en terugslagen.
De omgeving verandert ’s nachts natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. Met de Aurora Black ziet u die kleuren wél. De camera is in staat om overdag, bij schemering en ’s nachts beelden in kleur weer te geven. Dit wordt geprojecteerd op een full-color OLED display, die u ook in grijsschaal kunt instellen. Dit verandert uw kijkervaring compleet in vergelijking met het klassieke nachtzicht in marinegroen of zwart/wit. De camera beschikt over een optische 0.5x vergroting, die u middels een digitale zoom kunt vergroten tot 3x.
Foto en video’s naar uw voorkeur
De camera biedt u de mogelijkheid om geheel naar eigen voorkeur opnames te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de sluitertijd bij foto’s bepalen – van 1.5s tot 1/8000s – maar ook de framerate van video’s tot 60fps voor opnames in HD. Ook kunt u meerdere opnamemodi selecteren, bijvoorbeeld HDR, zelfontspanner, time-lapse, panorama en burstmodus. De ingebouwde EIS (Electronic Image Stabilization) zorgt ervoor om trillingen te compenseren en onscherpte te corrigeren. U kunt uw opnames opslaan op een microSD-kaart (niet meegeleverd bij de Aurora Black).
Streaming en remote control
Alle SiOnyx-camera’s kunt u via Wi-fi verbinden met een Apple- of Android-toestel (telefoon en tablet). Zodra u over de gratis app beschikt – in de PlayStore te vinden als ‘SiOnyx Aurora’ – kunt u de nachtkijker op afstand bedienen, beelden live-streamen en opnames maken/delen. Wanneer u SiOnyx op afstand wilt bedienen kunt u deze via de 1/4″ schroefdraadaansluiting op ieder gangbaar statief plaatsen (zie optionele accessoires).
Toepassing SiOnyx Aurora BLACK De Aurora Black leent zich voornamelijk voor de semi-professionele gebruiker die snel wil kunnen switchen tussen nachtzicht en het eigen zicht. Dit maakt de camera uiterst geschikt als accessoire voor bijvoorbeeld airsoft, jacht of natuurobservaties. U kunt de camera in uw hand gebruiken of aan een helm/goggle kit bevestigen, maar ook op afstand bedienen en beelden live-streamen naar uw smartphone of tablet. U kunt de camera gebruiken in iedere situatie waarin een bepaalde vorm van restlicht aanwezig is. Dat hoeft midden in de nacht maar een minimale vorm van maanlicht te zijn! Wanneer u altijd wilt kunnen zien, dus ook wanneer er geen enkel restlicht aanwezig is, dan is een infraroodstraler optioneel verkrijgbaar. Overdag en in schemering gebruikt u de modi Day en Twilight. Omdat de camera ook gecertificeerd is voor terugslagen, kunt u de Aurora Black ook op een wapen bevestigen (middels optionele Picatinny-montage).
Overige highlights – Gecertificeerd voor terugslagen van 6000 Joules (.223/5.56)
– IP67 gecertificeerd (onderdompelbaar)
Hoe werkt de techniek? Middels gepatenteerde ultra low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving ’s nachts in kleur te verwerken. De Aurora’s kunnen ‘zien’ op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. Deze componenten zorgen ook voor een ongeëvenaarde lichtopbrengst, waardoor een infraroodstraler niet langer noodzakelijk is.