EXPLR Powersight Telescoop – Sterrenkijker – 130/650mm – Telescoop Kinderen en Volwassenen

279,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De EXPLR Powersight reflector is een populaire eerste telescoop voor beginners en biedt scherpe, gedetailleerde weergaven van saturnringen, jupitermonde en nog veel meer. Het is de eenvoudigste manier om de nachthemel te ontdekken.
De Powersight is een krachtige reflectortelescoop voor beginners in de astronomie. Het beschikt over volledig gecoate glasoptiek, een stevig en lichtgewicht frame, 2 oculairs, een StarPointer red dot-zoekerscoop en een verstelbaar statief.
➤ 33 – 65 x vergroting – De telescoop is uitgerust met twee oculairs, van 10 en 20 mm. Dit zorgt voor een vergroting van 33 tot 65 x.
➤ Verstelbaar statief – Met een verstelbaar statief, van 65 tot 110 cm, is de telescoop geschikt voor jong en oud en kan deze zich aanpassen aan verschillende kijkposities.
➤ Gemakkelijk mee te nemen – Grab and go! Deze compacte, lichte telescoop is de perfecte metgezel voor starparty’s, campinguitstapjes en geïmproviseerde tuinobservaties.
➤ Eenvoudig te gebruiken – De telescoop heeft een lichtgewicht frame met handmatige Duitse equatoriale montage voor soepel en nauwkeurig richten. De installatie is snel en eenvoudig, er is geen gereedschap nodig voor de montage.
➤ Te observeren objecten – Ontdek het universum! Ontdek de maan en de planeet en de beste Deep-Sky-objecten, zoals de Orionnevel, de Andromedagalaxie, de Plejaden en nog veel meer.
➤ Slow motion besturing – Het hart van het systeem is een 130 mm glazen optische objectieflens. De Powersight is voorzien van 2 slow-motion bedieningsknoppen waarmee u nauwkeurige aanpassingen kunt maken.