National Geographic Telescoop – 70/400 – Sterrenkijker voor kinderen – Sterrenkijken – Compact – Met rugtas en smartphone app

98,90

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

National Geographic Junior 70/400 Telescoop
De National Geographic Junior 70/400 Telescoop is een handige beginnerstelescoop voor kinderen. Deze set wordt compleet geleverd met drie oculairs, een zenitspiegel, barlowlens en een aluminium statief in een stevige rugzak met ruimtethema, zodat je alles bij de hand hebt voor een spannende nacht sterrenkijken op een heldere nacht.
De Nederlandse handleiding vind je online terug:
https://www.folux.nl/telescopen/toepassing-telescopen/kindertelescopen/national-geographic-kindertelescoop-met-augmented-reality-app.html?mtm_campaign=Doofinder&mtm_kwd=9101003&mtm_source=Dutch&mtm_medium=OnSite&mtm_cid=Netherlands&mtm_group=SiteSearch
Weet jij hoeveel sterren er zijn? Want met deze telescoop is het namelijk mogelijk om verschillende hemellichamen te spotten. Met een opening van 70 mm en een brandpuntsafstand van 400 mm is de refractortelescoop, ook wel lenzentelescoop genoemd een slimme introductie in de wereld van de astronomie.
Vergrotingen
Dankzij de 3 verschillende oculairs met een vergroting van 20x, 50x en 100x, is het mogelijk mooie beelden van bijvoorbeeld de maan te verkrijgen. En als dat nog niet genoeg is, kan de barlowlens gebruikt worden om elk vergrotingsniveau te verdrievoudigen. De set wordt ook geleverd met een geweldig accessoire om een kijkje te nemen in de wereld van astrofotografie: met de oculair smartphone-adapter kun je prachtige foto’s maken van de maan, planeten en andere hemelobjecten en je ontdekkingen van de nachtelijke hemel delen met je ouders, broers en zussen of vrienden.
Zoek de objecten met de app
Je hoeft je geen zorgen te maken over het zelf vinden van objecten want de augmented reality app zal je door de nachtelijke hemel leiden. Nadat de AR-app is ingesteld, bevestig je gewoon de smartphone op de adapter van de telescoop. In de AR-modus toont je smartphone de namen en afbeeldingen van de sterrenbeelden waarop je telescoop op dat moment is gericht, zodat je gemakkelijk tussen planeten en sterrenbeelden kunt navigeren en interessante objecten kunt ontdekken. De app biedt ook veel afbeeldingen, audio en extra informatie. Zo kun je bijvoorbeeld naar de sterrenbeeldenencyclopedie om te lezen over de Griekse goden waarnaar de sterrenbeelden zijn vernoemd, of lees de zonnestelselencyclopedie om meer te weten te komen over de planeten die samen met de aarde rond de zon reizen. Nadat je je eerste ontdekkingen met de telescoop hebt gedaan, kun je een quiz doen om je kennis van de sterrenbeelden te testen. Leren is nog nooit zo leuk geweest!
Eigenschappen
– Lenzentelescoop met praktische rugzak
– Inclusief Bresser Augmented Reality app voor smartphone
– Ingebouwde smartphone-adapter als zoeker voor de AR-app
– Diameter lens van 70 mm
– Brandpuntsafstand van 400 mm
– Vergroting van 20x tot 300x
– Ontworpen voor kinderen vanaf 10 jaar