Neewer® – 11.8″/300mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate – Metalen Montageplaat Zadel met M6 1/4″ 3/8″ Cameraschroef voor Telescoop Montageadapter OTA Equatoriaal Statiefhemel Astrofotografie – QR007

104,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Verrijk uw astrofotografie-ervaring met de Neewer 11.8″/300mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate. Deze premium montageplaat is speciaal ontworpen voor de serieuze astrofotograaf die op zoek is naar een combinatie van precisie, duurzaamheid en esthetiek.
Voordelen Universele compatibiliteit
Veelzijdige montagemogelijkheden
Nauwkeurige schaalmarkeringen
Verhoogde stabiliteit
Uitstekende veiligheidskenmerken
Universele Compatibiliteit De Vixen-stijl dovetail basis zorgt voor een brede compatibiliteit. Of u nu een amateur-astronoom bent of een professional, deze montageplaat past naadloos op elke standaard Vixen-stijl zadel van diverse merken. Dit betekent dat u niet gebonden bent aan één specifiek merk of model, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak.
Veelzijdige Montagepunten Met drie speciaal ontworpen sleuven van 69,5mm kunt u een breed scala aan balansapparatuur installeren. Deze sleuven zijn geoptimaliseerd voor zowel M6 als 1/4″ schroeven. Bovendien bieden de twee 3/8″ schroefgaten in elke sleuf extra veelzijdigheid, waardoor u de vrijheid heeft om uw apparatuur precies zo te positioneren als u dat wilt.
Nauwkeurige Schaalmarkeringen Voor astrofotografen is precisie van het grootste belang. De duidelijke schaalmarkeringen aan beide zijden van de montageplaat zorgen ervoor dat u uw apparatuur altijd op de juiste positie kunt plaatsen. Of u nu een specifieke sterrenconstellatie wilt vastleggen of de maan in al haar glorie, deze markeringen zorgen voor perfectie bij elke opname.
Verhoogde Stabiliteit De zachte, antislip rubberen pads zijn niet zomaar een toevoeging; ze zijn essentieel voor het waarborgen van de stabiliteit van uw apparatuur. Ze zorgen niet alleen voor een stevige grip, maar beschermen ook tegen ongewenste krassen en beschadigingen.
Uitstekende Veiligheidskenmerken De veiligheid van uw apparatuur is onze prioriteit. Daarom is deze montageplaat uitgerust met vier veiligheidsschroeven aan de onderkant. Deze schroeven voorkomen dat de montageplaat onverwacht valt, waardoor uw kostbare apparatuur altijd veilig en beschermd blijft.
Inhoud van de verpakking Neewer 11.8″/300mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate
Montageschroeven en accessoires
Specificaties Merk: Neewer
Compatibele apparaten: Camera
Gewicht: 272 gram
Materiaal: Metaal
Lengte: 300mm
Bestel nu en til uw astrofotografie-ervaring naar een hoger niveau met de Neewer 11.8″/300mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate!