Betreed de wereld van de astrofotografie met de Neewer 13.8″/350mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate. Deze hoogwaardige montageplaat is speciaal ontworpen voor liefhebbers van sterrenkijken en astrofotografie. Met zijn robuuste constructie en universele compatibiliteit is het de ideale keuze voor zowel beginners als professionals in de astronomie.
Voordelen:
Universele compatibiliteit met Vixen-stijl zadels.
Diverse montagemogelijkheden voor balansapparatuur.
Precieze schaalmarkeringen voor nauwkeurige positionering.
Bescherming tegen ongewenste krassen dankzij antislip rubberen pads.
Veiligheidsstop schroeven voor extra beveiliging.
Universele Compatibiliteit: De Neewer Dovetail Plate is niet zomaar een montageplaat. Dankzij de Vixen-stijl dovetail aan de basis is hij ontworpen om naadloos te integreren met een breed scala aan telescoopmodellen en merken. Of u nu een ervaren astronoom bent of net begint, deze montageplaat biedt een solide basis voor uw observatiesessies, waardoor u zich kunt concentreren op het verkennen van de sterrenhemel.
Diverse Montagemogelijkheden: Flexibiliteit is de sleutel in de wereld van astrofotografie. Met twee 82mm en één 94.5mm sleuven, biedt deze montageplaat u de mogelijkheid om een verscheidenheid aan balansapparatuur te installeren. Of u nu zware camera’s, lenzen of andere accessoires heeft, de sleuven zijn ontworpen om een stevige en stabiele bevestiging te garanderen, zodat u met vertrouwen kunt fotograferen.
Precieze Schaalmarkeringen: In de astrofotografie draait alles om precisie. De Neewer Dovetail Plate begrijpt dit en is daarom uitgerust met duidelijke schaalmarkeringen aan beide zijden. Deze markeringen zijn niet alleen handig voor het nauwkeurig positioneren van uw apparatuur, maar helpen u ook om snel en efficiënt aanpassingen te maken tijdens uw observatiesessies.
Bescherming en Veiligheid: Uw apparatuur is waardevol en verdient de beste bescherming. Daarom is de Neewer Dovetail Plate voorzien van zachte antislip rubberen pads die niet alleen zorgen voor extra stabiliteit, maar ook uw apparatuur beschermen tegen ongewenste krassen. Bovendien zorgen de vier veiligheidsstopschroeven aan de onderkant voor een extra laag beveiliging, zodat u met een gerust hart kunt werken.
Inhoud van de verpakking:
1 x Neewer 13.8″/350mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate.
Products specificaties: Merk: Neewer
Compatibele apparaten: Camera
Gewicht: 297 gram
Lengte: 350mm/13.8″
Materiaal: Metaal
Compatibiliteit: Vixen-stijl zadels
Doe nu uw aankoop! Ervaar de precisie en kwaliteit van de Neewer Dovetail Plate. Voeg deze toe aan uw astrofotografie-uitrusting en til uw observatiesessies naar een hoger niveau. Klik nu om te kopen en begin met het vastleggen van de wonderen van het universum!