Neewer® – 4.72″/120mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate – Metalen Montageplaat Zadel met 1/4″ 3/8″ D-Ring Schroef voor Telescoop Montageadapter Basis OTA Equatoriale Statiefhemel Astrofotografie – QR005

79,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de ongeëvenaarde kracht en veelzijdigheid van de Neewer 4.72″/120mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate. Een essentieel accessoire voor elke astronoom en astrofotograaf, deze montageplaat is ontworpen om uw observatie- en fotografie-ervaring naar een hoger niveau te tillen.
Voordelen
Universele compatibiliteit
Diverse montagemogelijkheden
Precieze schaalmarkeringen
Antislip rubberen pads
Veiligheidsstopschroef
Universele Compatibiliteit De Vixen-stijl dovetail basis van deze montageplaat zorgt voor een naadloze integratie met een breed scala aan astronomische apparatuur. Of u nu een beginner bent of een ervaren astronoom, deze plaat past perfect bij uw bestaande Vixen-stijl zadel, ongeacht het merk.
Diverse Montagepunten De montageplaat is niet alleen veelzijdig, maar ook uiterst functioneel. Met 1/4 inch en 3/8 inch D-ring montageschroeven kunt u een verscheidenheid aan camera’s of andere apparaten bevestigen. De toegevoegde 3.42″/87mm sleuf zorgt voor een optimale balans, waardoor u met vertrouwen kunt monteren.
Precieze Schaalmarkeringen Voor degenen die zich bezighouden met astrofotografie, is precisie alles. De schaalmarkeringen aan beide zijden van de montageplaat zorgen ervoor dat u uw apparatuur met uiterste nauwkeurigheid kunt positioneren, wat essentieel is voor het vastleggen van die perfecte hemelopname.
Antislip Rubberen Pads Veiligheid en stabiliteit zijn van het grootste belang bij het observeren van de hemel. De zachte rubberen pads op deze montageplaat bieden een antislip grip, waardoor uw apparatuur stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens langdurige observatiesessies.
Veiligheidsstopschroef Het laatste wat u wilt is dat uw waardevolle apparatuur valt. De veiligheidsstopschroef aan de onderkant van de montageplaat biedt een extra beveiligingslaag, waardoor het risico van vallen of verschuiven wordt geminimaliseerd.
Verpakkingsinhoud Neewer 4.72″/120mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate
1/4″ en 3/8″ D-Ring Montageschroeven
Gebruikershandleiding
Productspecificaties Merk: Neewer
Modelnummer: 10102163
Afmetingen: 13.4 x 5.2 x 2.5 cm
Gewicht: 119.92 gram
Materiaal: Metaal
Doe nu de sprong naar superieure astrofotografie en hemelobservatie. Voeg de Neewer 4.72″/120mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate toe aan uw winkelwagen!