Neewer® – SB Lensverwarmer 400mm 400mm voor DSLR-camera en telescoop – 3 Temperatuurregelaar Instellingen – Telescoop Astrofotografie Dauwverwarmer Strip

69,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de wonderen van het universum met de Neewer Telescoop met Temperatuurregelaar! Deze geavanceerde telescoop is speciaal ontworpen voor zowel beginners als ervaren astronomen en biedt een ongeëvenaarde kijkervaring. Met geavanceerde functies zoals temperatuurregeling en speciale instellingen voor astrofotografie, wordt sterrenkijken een adembenemende ervaring.
Voordelen: Kristalheldere beelden
Geavanceerde temperatuurregeling
Speciale astrofotografie-instellingen
Gebruiksvriendelijk ontwerp
Duurzame constructie
Kristalheldere Beelden: De Neewer Telescoop is uitgerust met hoogwaardige lenzen die zorgen voor scherpe en heldere beelden van de sterrenhemel. Of je nu naar planeten, sterren of verre sterrenstelsels kijkt, de details en kleuren zullen je verbazen. De speciale coating op de lenzen minimaliseert reflecties en zorgt voor een optimale lichtinval. Deze technologie zorgt ervoor dat je zelfs de meest subtiele details in de nachtelijke hemel kunt waarnemen. Van de ringen van Saturnus tot de nevels in verre sterrenstelsels, alles wordt met ongekende helderheid weergegeven.
Geavanceerde Temperatuurregeling: temperatuurschommelingen kunnen de kwaliteit van de waarnemingen beïnvloeden. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar kan de telescoop zich aanpassen aan de omgevingstemperatuur, waardoor vervormingen en condensatie worden voorkomen. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare kijkervaring, ongeacht de weersomstandigheden. De geavanceerde sensoren in de telescoop meten continu de omgevingstemperatuur en passen de interne temperatuur dienovereenkomstig aan, wat resulteert in een consistent helder beeld.
Speciale Astrofotografie-instellingen: Voor degenen die de schoonheid van de nachtelijke hemel willen vastleggen, biedt deze telescoop speciale instellingen voor astrofotografie. Hiermee kun je langdurige belichtingen maken zonder sterrensporen, waardoor je adembenemende foto’s van de melkweg, sterrenstelsels en andere hemellichamen kunt maken. De telescoop is uitgerust met een geavanceerd volgsysteem dat de beweging van de sterren nauwkeurig volgt, waardoor je foto’s scherp en helder blijven, zelfs bij langere belichtingstijden.
Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De telescoop is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met intuïtieve bedieningselementen en een duidelijke handleiding is het opzetten en gebruiken van de telescoop een fluitje van een cent, zelfs voor beginners. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de telescoop bestand is tegen de elementen, terwijl het lichte gewicht en de draagbaarheid ervoor zorgen dat je hem gemakkelijk kunt meenemen op je sterrenkijkavonturen.
Verpakkingsinhoud: Neewer Telescoop
Gebruikershandleiding
Accessoirekit voor astrofotografie
Beschermhoes
Statief
Productspecificaties: Merk: Neewer
Type: Refractor telescoop
Lenscoating: Anti-reflectie
Temperatuurregeling: Ingebouwd
Geschikt voor: Waarneming en astrofotografie
Statief: Inclusief
Garantie: 2 jaar
Ik hoop dat dit aan je verwachtingen voldoet! Als je verdere aanpassingen of informatie nodig hebt, laat het me dan weten.