ODESSEY® DEEP SPACE Edition Refractor Telescoop 375 X Zoom – Sterrenkijker – Telescoop Kinderen & Volwassenen – Sterrenkijker voor Kinderen – Sterrenkijker Telescoop

199,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De ODESSEY® Deep Space Series is de ideale telescoop voor eenieder met de ambitie het universum te ontdekken. Dankzij de maximale vergroting tot 375x kun je zowel dichtbijstaande hemellichamen zoals de maan, Mars en Jupiter als deep space objecten zoals het Andromedastelsel nauwkeurig observeren. Dankzij de bijgeleverde zonnefilter kun je zelfs de zon veilig bestuderen. Uiteraard is deze telescoop ook uiterst geschikt voor het bestuderen van aardse flora en fauna. De mogelijkheden met deze sterrenkijker zijn oneindig. Wacht niet langer en start nu jouw ontdekkingsreis met deze ODESSEY® Deep Space Series.
Voordelen van deze ODESSEY® Deep Space Series:
De vertrouwde ODESSEY® kwaliteit
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Meest uitgebreide set
Ideaal voor beginnende en intermediaire astronomen
Het perfecte cadeau
Deep Space Series:
De Deep Space Series is één van ODESSEY’s beste uitvoeringen voor de beginnende en ambitieuze amateurastronoom. Het is de ideale telescoop om jouw ontdekkingsavontuur te beginnen of voort te zetten. Deze sterrenkijker is gemaakt om zowel objecten binnen als buiten de Melkweg te observeren.
Refractor Telescoop:
De Deep Space Series is een refractor telescoop. De refractortelescoop is in 1608 in Nederland uitgevonden door Hans Lipperhey. Een refractortelescoop werkt doordat in het begin van de telescoopbuis zich een lens bevindt. Het licht dat de telescoop binnenkomt wordt door de lens afgebogen naar het brandpunt. Hier wordt het beeld gevormd welke je vervolgens middels een oculair met het menselijk oog kunt bekijken.
Complete Starterspack:
Deze Deep Space Series komt in de vorm van een set. Dit is een ideale uitvoering voor de beginnende astronoom. Het biedt namelijk alles van A tot Z om dit nieuwe avontuur te beginnen en voort te zetten. De telescoop, het statief en alle bijbehorende oculairs zorgen ervoor dat je alles altijd en overal nauwkeurig en comfortabel kunt observeren. Dankzij de red dot findescope en de cross finderscope kun je hemellichamen gemakkelijk en nauwkeurig vinden en volgen. Ook ontvang je een telefoonhouder met bluetooth-afstandsbediening zodat jij jouw vondsten moeiteloos en uiterst scherp kunt vastleggen en delen met je vrienden. De gehele set komt in een stevige draagtas zodat je de telescoop overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast ontvang je ook een accessoiretas zodat je alles goed kunt organiseren. Met de bijgeleverde maanfilter kun je heel nauwkeurig de maan observeren en hier ontzettend scherpe foto’s van maken. De zonnefilter maakt het zelfs mogelijk om de zon te observeren. LET OP: controleer altijd of de zonnefilter goed is aangesloten. Recht in de zon kijken zonder goed en correct aangesloten zonnefilter kan blijvende oogschade opleveren.
E-learning
Om jouw nieuwe avontuur zo leuk en effectief mogelijk te maken krijg je nu bij aanschaf van een ODESSEY® telescoop meerdere digitaal leermiddelen. Zo ontvang je een uitgebreid e-book waarin je alles van A-Z leert over hoe je jouw telescoop installeert, gebruikt en hoe je begint met het observeren met het universum. Daarnaast ontvang je de astronomische kalender voor zowel 2024 als 2025. Hierme kun je exact zien welke bijzondere astronomische gebeurtenissen wanneer plaatsvinden. Daarnaast vind je ook per gebeurtenis een korte omschrijving en enkele tips over hoe je deze het beste kunt observeren. Tot slot ontvang je ook nog een sterrenkaart waarop je kunt zien welke sterren en sterrenbeelden je waar in de hemel kunt vinden.
Je ontvangt de set inclusief:
ODESSEY® Deep Space Series
Statief
Tafeltje
Omkeeroculair
25mm Oculair
10mm Oculair
3x Barlow Oculair
Red Dot Finderscope
Cross Finderscope
Zonfilter
Maanfilter
Telefoonhouder
Afstandsbediening
Stevige Draagtas
Accessoiretas
Handleiding
E-book*, Astronomische Kalenders 2024 & 2025*, Sterrenkaart*
*Worden automatisch per mail verstuurd. Controleer uw spam.
Specificaties:
Merk: ODESSEY®
Series: Deep Space
Lengte telescoop: 50 cm
Diameter telescoop: 80 mm
Hoogte Statief: 63 – 138 cm
Stijl: Refractor
Goed om te weten
De digitale boekjes worden na aankoop automatisch naar het aan uw bol.com account gekoppelde mailadres verzonden. Het is mogelijk dat deze in uw spam terechtkomen.
Kan jij ook niet wachten om dit nieuwe avontuur te beginnen? Zoek dan niet verder en koop nu deze ODESSEY® Deep Space Series. Niet goed, geld terug.
ODESSEY®
Discover the Unknown