Ontdek de Wonderen van het Heelal met Onze 130 mm Telescoop!
Bent u gefascineerd door de mysterieuze diepten van het ruimte? Wilt u de majestueuze schoonheid van hemellichamen van dichtbij ervaren? Onze 130 mm Telescoop is uw venster naar het universum, ontworpen voor serieuze astronomen en nieuwsgierige ontdekkingsreizigers.
Kenmerken:
1. 130 mm Groot Diafragma voor Helder Beeld: Deze telescoop heeft een indrukwekkend groot diafragma van 130 mm, waardoor het meer licht kan verzamelen voor een helderder en scherper beeld. Of u nu de maan, planeten of diepe ruimte objecten wilt observeren, onze telescoop biedt u de resolutie die u nodig heeft voor een meeslepende observatie-ervaring.
2. Hoogwaardige Optiek voor Gedetailleerde Observaties: De objectieflens is voorzien van volledig gecoate glasoptiek, ontworpen met geavanceerde technologie om uw observatie-ervaring te verbeteren. Hiermee kunt u gedetailleerde planeten en hemellichamen observeren met ongekende helderheid en precisie.
3. Duitse Equatoriale Montage voor Nauwkeurige Positionering: Onze telescoop is uitgerust met een Duitse equatoriale montage met wijzerplaat en fijngedraaide bedieningskabels. Dit zorgt voor nauwkeurige positionering en snelle tracking van hemellichamen. Geniet van het fascinerende proces van handmatig volgen van de maan en planeten terwijl ze door de nachtelijke hemel bewegen.
4. Stabiel Aluminiumlegering Statief: Het hoogwaardige verstelbare statief van aluminiumlegering biedt een stabiele basis voor uw telescoop. Met een extra dienblad voor het opbergen van accessoires kunt u zich volledig concentreren op uw observaties. De stabiele structuur van het statief zorgt ervoor dat u hemellichamen soepel en nauwkeurig kunt lokaliseren.
5. Compleet met Accessoires: De telescoop wordt geleverd met 2 hoogwaardige oculairs, een 1,5x rechtopstaande barlow-lens, een 1,25″ 13% transmissiemaanfilter en een mobiele telefoonadapter. Alles wat u nodig hebt voor een complete en boeiende observatie-ervaring wordt meegeleverd.
Dompel uzelf onder in de wonderen van het universum met onze 130 mm Telescoop. Verbreed uw horizon, ontdek nieuwe werelden en bewonder de schoonheid van de kosmos zoals nooit tevoren.
Bestel Nu en Begin Uw Reis door de Sterren!