ODESSEY® Milky Way Edition Reflector Telescoop voor Kinderen 150X Zoom – Tafel Telescoop – Sterrenkijker – Telescoop Kinderen – Sterrenkijker voor Kinderen – Sterrenkijker Telescoop

69,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De ODESSEY® Milky Way Series is de ideale telescoop voor de kleine beginner met de ambitie het universum te ontdekken. Dankzij de maximale vergroting tot 150x kun je dichtbijstaande hemellichamen zoals de maan, Mars en Jupiter nauwkeurig observeren. Dankzij de bijgeleverde zonnefilter kun je zelfs de zon veilig bestuderen en het maanfilter maakt het observeren van de maan nóg nauwkeuriger. Uiteraard is deze telescoop ook uiterst geschikt voor het bekijken van aardse flora en fauna. De telescoop heeft een kleine standaard voor op tafel en is daarom ideaal om vanuit huis te gebruiken maar ook gemakkelijk meeneembaar. Wacht niet langer en start nu jouw ontdekkingsreis met deze ODESSEY® Milky Way Series.
Voordelen van deze ODESSEY® Milky Way Series:
De vertrouwde ODESSEY® kwaliteit
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Meest uitgebreide set
Ideaal voor jonge beginners (leeftijden 5 t/m 16)
Het perfecte cadeau
Milky Way Series:
De Milky Way Series is dé instaptelescoop voor de kleine avonturier. De telescoop is een tafel model met een kleine standaard waardoor je deze overal kunt gebruiken en mee naartoe kan nemen. Deze sterrenkijker is gemaakt om hemellichamen in ons melkwegstelsel te bekijken.
Refractor Telescoop:
De Deep Space Series is een refractor telescoop. De refractortelescoop is in 1608 in Nederland uitgevonden door Hans Lipperhey. Een refractortelescoop werkt doordat in het begin van de telescoopbuis zich een lens bevindt. Het licht dat de telescoop binnenkomt wordt door de lens afgebogen naar het brandpunt. Hier wordt het beeld gevormd welke je vervolgens middels een oculair met het menselijk oog kunt bekijken.
Complete Starterspack:
Deze Milky Way Series komt in de vorm van een set. Dit is een ideale uitvoering voor de beginnende astronoom. Het biedt namelijk alles van A tot Z om dit nieuwe avontuur te beginnen en voort te zetten. De telescoop, het statief en alle bijbehorende oculairs zorgen ervoor dat je alles altijd en overal nauwkeurig en comfortabel kunt observeren. Dankzij de cross finderscope kun je hemellichamen gemakkelijk en nauwkeurig vinden en volgen. Ook ontvang je een telefoonhouder met bluetooth-afstandsbediening zodat jij jouw vondsten moeiteloos en uiterst scherp kunt vastleggen en delen met je vrienden. De zonnefilter maakt het zelfs mogelijk om de zon te observeren. LET OP: controleer altijd of de zonnefilter goed is aangesloten. Recht in de zon kijken zonder goed en correct aangesloten zonnefilter kan blijvende oogschade opleveren.
E-learning
Om jouw nieuwe avontuur zo leuk en effectief mogelijk te maken krijg je nu bij aanschaf van een ODESSEY® telescoop meerdere digitaal leermiddelen. Zo ontvang je een uitgebreid e-book waarin je alles van A-Z leert over hoe je jouw telescoop installeert, gebruikt en hoe je begint met het observeren met het universum. Daarnaast ontvang je de astronomische kalender voor zowel 2024 als 2025. Hierme kun je exact zien welke bijzondere astronomische gebeurtenissen wanneer plaatsvinden. Daarnaast vind je ook per gebeurtenis een korte omschrijving en enkele tips over hoe je deze het beste kunt observeren. Tot slot ontvang je ook nog een sterrenkaart waarop je kunt zien welke sterren en sterrenbeelden je waar in de hemel kunt vinden.
Je ontvangt de set inclusief:
ODESSEY® Milky Way Series
Klein Statief
Omkeeroculair
20mm Oculair
6mm Oculair
1.5x Barlow Oculair
3x Barlow Oculair
Cross Finderscope
Zonnefilter
Maanfilter
Telefoonhouder
Afstandsbediening
Handleiding
E-book*, Astronomische Kalenders 2024 & 2025*, Sterrenkaart*
*Worden automatisch per mail verstuurd. Controleer uw spam.
Specificaties:
Merk: ODESSEY®
Series: Milky Way
Lengte telescoop: 40 cm
Diameter telescoop: 70 mm
Hoogte Statief: 30 cm
Stijl: Table Top Refractor
Goed om te weten
De digitale boekjes worden na aankoop automatisch naar het aan uw bol.com account gekoppelde mailadres verzonden. Het is mogelijk dat deze in uw spam terechtkomen.
Kan jij ook niet wachten om dit nieuwe avontuur te beginnen? Zoek dan niet verder en koop nu deze ODESSEY® Milky Way Series. Niet goed, geld terug.
ODESSEY®
Discover the Unknown