Stargazer voordelen: gebruiksvriendelijk voor jong en oud / inclusief 4 professionele oculairen en lensborstel | inclusief Bluetooth smartphonehouder / Barlow en zenith spiegel inbegrepen 500mm brandpuntsafstand – 80mm lens / Slow-motion instelbare 540° / zoomfunctie tot 375x / geschikt voor dag en nacht | water-en weerbestendig
Professionele telescoop wordt geleverd met 4mm, 6mm, 10mm en 25mm oculairen, 3X Barlow lens en zenith spiegel waardoor het mogelijk is om 375x in te zoomen. de 80mm lens zorgt ervoor dat je meer licht hebt zodat objecten gemakkelijk en super scherp in beeld komen. Met deze telescoop is het bekijken van planeten als Jupiter en Saturnus geen enkel probleem.
De telescoop staat op een statief van roestvrij staal dat 360 graden kan draaien en 180 graden kan worden gekanteld. Het statief is in hoogte verstelbaar van 63 tot 138 cm. In tegenstelling tot andere telescopen heeft deze telescoop een slow-motion functie. Met deze functie kunt u nauwkeurig navigeren en de telescoop aanpassen aan het object dat u wilt. Dankzij de weegschaal op het statief kunt u uw coördinaten vaststellen.
Als je iets interessants of opmerkelijks door je telescoop ziet, wil je dit moment vastleggen. Met de smartphonehouder van deze Stargaze is dat geen probleem. Zo maak je mooie herinneringen die je op elk moment kunt terugkijken. Wie gelooft er nog meer dat je Jupiter hebt gefotografeerd?
Dankzij de self-focusing finder scope is het eenvoudig om uw gewenste object in beeld te brengen. Om de Finder scope aan te passen, gebruikt u het oculair van 25 mm om een object op ongeveer 20 meter afstand te bekijken. Hierna kun je de finder scope door middel van de instelschroeven aanpassen aan het object dat je via het 25mm oculair hebt vastgelegd. De finder scope wordt dan precies aangepast aan de lens en de zoektocht naar de maan, Jupiter of sterren kan beginnen.
Bestel Inhoud: 1x Telescoop Met 360 graden verstelbaar statief | 1x Smartphone houder 4mm – 6mm – 10mm-25mm oculair / Luxe opbergtas met accessoires pouch | 1x Barlow / vergrootglas | 1x Finder scope | 1x accessoires lade | 1x Handleiding