SVBony – 8.2″ – Zwaluwstaart – Montageplaat Telescoop – 210mm – Geschikt voor OTA – Equatoriaal Statief – Accessoires – Telescoopaccessoires – Fotoadapters

69,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een betrouwbare en duurzame manier om uw telescoop of spotting scope te monteren? Onze metalen montageplaat met een UNC 1/4-20 gat is de perfecte oplossing. De fabricage van een volledige metaallegering en de oxidatiebehandeling over het volledige oppervlak zorgen voor een lange levensduur en een strakke, professionele uitstraling. Met deze plaat kunt u eenvoudig uw optische telescoopbuizen aan een equatoriale montering koppelen en met uw camera prachtige sterrensporenfoto’s maken. Neem geen genoegen met minder dan het beste. Investeer vandaag nog in onze metalen montageplaat met UNC 1/4-20 gat en ervaar de ultieme telescoopmontagetechnologie
Functies
Stevige en stabiele montage
Star track fotografie
Gemakkelijke installatie
Lange levensduur
Professionele uitstraling
Veelzijdige montage
Deze metalen montageplaat heeft een UNC 1/4-20 gat en zwaluwstaartbevestiging, waardoor hij compatibel is met een breed scala aan telescopen en telescopen. Het kan worden gebruikt om uw apparatuur op een statiefkop te monteren, zodat u eenvoudig de positie en hoek van uw instrument kunt aanpassen.
Equatoriale montage
De zwaluwstaartplaat biedt een platform voor het koppelen van optische telescoopbuizen aan equatoriale montage, waardoor het een essentieel accessoire is voor het maken van stertrackfoto’s met uw EQ-montage en een point-and-shoot SLR- of DSLR-camera. Hiermee kunt u met gemak verbluffende foto’s van de nachtelijke hemel maken.
Hoogwaardige constructie
De metalen montageplaat is gemaakt van een volledig metaallegering en heeft een nauwkeurige fabricage en oxidatiebehandeling over het volledige oppervlak ondergaan. Dit resulteert in een delicate en duurzame afwerking die bestand is tegen slijtage.
Eenvoudig te installeren
Met een bodembreedte van 43,5 mm en een lengte van 210 mm kan het instrument eenvoudig zonder gereedschap worden geïnstalleerd en verwijderd. Dit maakt het een handig accessoire om te gebruiken wanneer u onderweg bent of uw apparatuur snel moet instellen.
Duurzaam en betrouwbaar
De metalen montageplaat is gebouwd om lang mee te gaan, met een stevige constructie die bestand is tegen regelmatig gebruik en zware belastingen. Dit maakt het een betrouwbaar accessoire voor uw telescoop of spotting scope waar u jarenlang plezier van zult hebben.
Verpakkingsinhoud
1x Svbony zwart 210mm zwaluwstaart montageplaat
2x M4 Schroeven
Specificatie
1. Zwaluwstaartplaat: 43,5 * 210 mm
2.UNC 1/4-20 standaard fotografisch statief
3. Kleur: zwart
4. Netto gewicht: 181,3 g/6,39 oz
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden