SVBony – Multifunctioneel – Gidsster – Zwaluwstaartmontageplaat – Handgreepbeugel – Geschikt voor Astronomische Telescoop – Telescoopaccessoires – Geleiders – (Zilver)

119,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Deze dovetail montageplaten bieden een platform voor het koppelen van optische telescoopbuizen aan equatoriale montages. Ze zijn compatibel met zoeker, zoekerankeroor en equatoriale instrumenten. De dovetail platen zijn gemaakt van geëxtrudeerd, geanodiseerd aluminium en gebruiken volledig metalen aluminiumlegeringen om lichtgewicht, maar supersterke ondersteuning te bieden. De aluminium geanodiseerde oppervlaktebehandeling zorgt voor jarenlang corrosie- en slijtagebestendig gebruik. Bestel ze vandaag nog en ervaar de ultieme telescoopmontagetechnologie!
Functies
Dubbelvormige verticale schuifrail
Geëxtrudeerd, geanodiseerd aluminium
Volledig metalen aluminiumlegeringen
Compatibel met accessoires dankzij 1/4 inch schroefdraad en schroefgaten
Eenvoudige installatie met dovetail gleuf en buisringen.
Veelzijdigheid
Zwaluwstaartmontageplaten bieden een veelzijdig platform voor het koppelen van optische telescoopbuizen aan equatoriale montages. Ze kunnen ook worden gebruikt om andere accessoires aan te sluiten, waardoor je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende opstellingen.
Lichtgewicht en duurzaam
Zwaluwstaartplaten zijn gemaakt van geëxtrudeerd, geanodiseerd aluminium en aluminiumlegeringen, die zorgen voor een lichtgewicht maar supersterke ondersteuning. Dit maakt ze gemakkelijk te hanteren en te vervoeren, terwijl ze ook langdurig meegaan.
Corrosie- en slijtvast
De aluminium geanodiseerde oppervlaktebehandeling zorgt voor een jarenlange corrosie- en slijtvaste werking. Hierdoor blijft het montagemateriaal ook bij barre weersomstandigheden of na langdurig gebruik goed functioneren.
Nauwkeurige positionering
De 210 mm dubbele zwaluwstaartvormige verticale schuifrail langs de lengte van de plaat zorgt ervoor dat de montageapparatuur precies daar is waar u het nodig hebt. Deze nauwkeurige positionering is essentieel voor een nauwkeurige uitlijning en tracking van de telescoop.
Eenvoudige installatie
Het installeren van een zwaluwstaartplaat is een eenvoudig proces. Buisringen (apart verkrijgbaar) worden op de plaat geschroefd, die vervolgens in de zwaluwstaartsleuf (apart verkrijgbaar) op de equatoriale kop past. Dit maakt het gemakkelijk om uw apparatuur op te zetten en af te breken, wat u tijd en moeite bespaart.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony zwaluwstaartstang
Specificaties
Lengte: 210 mm
Breedte (onderkant): 42 mm
Breedte (bovenkant): 35 mm
Hoogte: 9 mm
Maximale afstand tussen de twee gaten: 196 mm
Nettogewicht: 224 g / 7,91 oz
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden