SVBony – Oculair – Telescoop – 1.25in – Verlichte Centeroculair – Aluminium – Oculair – Observeertelescoop – Telescoopaccessoires – Oculairs

167,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil je je astrofotografiespel verbeteren? Zoek niet verder dan het 12,5 mm Plossl-oculair met een verlicht dubbel kruis. Dit oculair is perfect voor het garanderen van een exacte polaire oriëntatie en nauwkeurige registratie en centrering van leidende sterren, waardoor het een onmisbare tool is voor geleide astrofotografie. De multi-coated lens en het Plossl-ontwerp met 4 elementen zorgen voor een uitstekende kleurcorrectie en scherpe beeldkwaliteit, terwijl het gezichtsveld van 40 graden het vastleggen en centreren van doelobjecten een fluitje van een cent maakt. Bovendien kunt u met een comfortabele oogafstand van 11 mm genieten van langdurig kijken zonder vermoeid te raken. Het standaard oculair van 1,25 inch is geschikt voor gebruik met alle standaard telescopische filters van 1,25 inch en andere astronomische apparaten, en het ontwerp met schroefdraad vermindert effectief de reflectie van intern verstrooid licht. U kunt ook de helderheid van de LED-verlichte dubbele kruisweergave aanpassen, zodat u onder alle lichtomstandigheden optimaal zicht hebt. Zorg er wel voor dat u drie 1,5 V alkalinebatterijen bij de hand hebt voor de lamp. Upgrade je astrofotografie-setup met dit fantastische apparaat.
Functies
Exacte pooloriëntatie mogelijk
Gemakkelijk vastleggen en centreren van doelobjecten
Vermindert reflecties van interne verstrooide licht
Verstelbare focus voor optimale scherpte
LED-verlichting voor verbeterde zichtbaarheid van het dubbele kruis
Uitstekend geschikt voor geleide astrofotografie
Het verlichte dubbele kruis van het oculair maakt het uitstekend geschikt voor exacte polaire oriëntatie en registratie en centrering van leidende sterren voor geleide astrofotografie. Deze functie zorgt ervoor dat uw astrofotografie nauwkeurig en precies is.
Multi-coated lens en Plossl-ontwerp
Het oculair heeft een multi-coated lens en een 4-elements plossl-ontwerp, dat zorgt voor een uitstekende kleurcorrectie en een scherp beeld. Het hoogwaardige ontwerp zorgt ervoor dat je het best mogelijke zicht krijgt op hemellichamen.
Breed gezichtsveld
Het oculair heeft een schijnbaar gezichtsveld van 40 graden, waardoor het gemakkelijk is om doelobjecten vast te leggen en te centreren. Deze functie zorgt ervoor dat u gemakkelijk hemellichamen kunt vinden en observeren.
Comfortabele oogafstand
Met een comfortabele oogafstand van 11 mm zorgt het oculair voor comfortabel langdurig kijken zonder vermoeidheid. Deze functie maakt het gemakkelijk om hemellichamen gedurende langere tijd te observeren zonder ongemak te ervaren.
Standaard oculair van 1,25 inch
Het oculair heeft een standaardmaat van 1,25 inch, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik met alle standaard telescopische filters van 1,25 inch en andere astronomische apparaten. Het ontwerp met schroefdraad helpt ook om de reflectie van intern verstrooid licht te verminderen.
Verpakkingsinhoud
1 x 1,25 12,5 mm verlicht oculair
1 x LED-verlichting
3 x 1,5V batterij
2 x rubberen oculairdoppen
Specificaties
Merk: SVBony
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Speciale functie: Scherpstelknop
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Oogafstand: 11 millimeter
Waterbestendigheid: Waterdicht
Scherpsteltype: Centrale scherpstelling
Gezichtsveld: 40 voet
Schijnbare kijkhoek: 40 graden
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden