SVBony – SV115 – Telescopisch – Filter 1.25 inch – O-III Filter – 18 nm filter – Oculair licht – Vervuilingsfilter – Geschikt voor Telescopen – (1.25 inch) – Accessoires – Telescoop Accessoires – Filters

167,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar het perfecte accessoire om je sterrenkijkervaring te verbeteren? Zoek niet verder dan het Svbony 1,25″ O-III-filter! Dit speciale smalbandfilter is speciaal ontworpen om alleen de dubbele geïoniseerde zuurstofleiding door te laten, tussen 495,9 nm en 500,7 nm, met een indrukwekkende transmissiesnelheid van 90%. De voordelen van het gebruik van het O-III-filter zijn duidelijk: het verbetert het contrast aanzienlijk en presteert beter dan het UHC-filter voor alle soorten nevels, inclusief emissienevels, gasvormige en planetaire nevels en supernovaresten. Gemaakt van hoogwaardig glas met dichroïsche interferentie en antireflectielagen, voorkomt dit filter verblinding en zijlijnreflecties, wat resulteert in een verhoogd contrast onder zowel licht vervuilde als donkere luchten.
Functies
Verbeterde zichtbaarheid
Scherper beeld
Geschikt voor diverse nevels
Vermindering van lichtvervuiling
Handig en gemakkelijk op te bergen
Verbetert de zichtbaarheid van emissienevels
Door alleen de dubbele geïoniseerde zuurstofleiding door te laten, kan het O-III-filter de zichtbaarheid en details van emissienevels aanzienlijk verbeteren, waardoor ze gemakkelijker te observeren en te bestuderen zijn.
Betaalbare optie
In vergelijking met andere smalbandfilters is het Svbony 1,25″ O-III-filter een betaalbare optie voor amateurastronomen die hun waarnemingservaring willen verbeteren zonder de bank te verslaan.
Verbetert de waarnemingservaring
Het gebruik van het O-III-filter kan de waarnemingservaring verbeteren door het contrast tussen de nevel en de achtergrondhemel te verbeteren, waardoor een helderder en gedetailleerder beeld van hemellichamen mogelijk wordt.
Compatibel met een groot aantal telescopen
De 1,25″-maat van het O-III-filter betekent dat het compatibel is met een breed scala aan telescopen die dit formaat oculair gebruiken, waardoor het een handig accessoire is voor veel amateurastronomen.
Duurzaam en draagbaar
Het O-III-filter wordt geleverd met een stevige plastic opbergdoos, waardoor het gemakkelijk te dragen en op te bergen is wanneer het niet in gebruik is. Het is ook gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat de astronoom er vele jaren plezier van zal hebben.
Verpakkingsinhoud
1 x SV115 O-III 1,25″ filter
1 x Plastic koffer met hogedruk EVA-voering
Specificaties
Blokkeringsgebied: 400-700 nm
Transmissie: 90% bij 495.9 nm en 500.7 nm
FWHM: 18±2 nm
Dikte: 1.85 mm
Oppervlaktekwaliteit: 60/40 (zie MIL-O-13830)
Diameter: 1.25 inch
Gewicht: 5.4 g
Glasdikte: 1.85 mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden