Ontdek de onbegrensde wonderen van het universum met deze geavanceerde Equatoriale Ruimtetelescoop, een toonbeeld van technische verfijning en precisie. Deze telescoop is perfect voor zowel enthousiaste amateur-astronomen als toegewijde sterrenkijkers. Met zijn indrukwekkende diameter van 150 mm en een brandpuntsafstand van 1800 mm, levert deze telescoop een uitzonderlijke focusverhouding van 12,0, waardoor gebruikers diep in de kosmos kunnen duiken met ongekende helderheid en detail.
Het hart van deze telescoop wordt gevormd door een hoofdspiegel met een gewicht van 7,0 kg, terwijl het totale brutogewicht van 26 kg een stevige en stabiele basis biedt voor alle astronomische avonturen. Uitgerust met een equatoriale montering van 19 kg, biedt het de precisie en het gebruiksgemak die nodig zijn voor het nauwkeurig volgen van hemellichamen door de nacht, aangevuld met soepele slow motion-bediening.
Gebruiksgemak staat centraal bij deze telescoop. Met een snelle en eenvoudige installatie zonder gereedschap, kunt u in een mum van tijd de sterrenhemel verkennen, terwijl de handige accessoirebak zorgt voor eenvoudige opslag en toegang tot uw telescoopaccessoires. De volledig gecoate glazen optische componenten, voorzien van high-transmissiecoatings, garanderen verbeterde beeldhelderheid en -helderheid, voor adembenemende beelden van sterren, planeten, nevels en meer.
De telescoop onderscheidt zich met een resolutie van 0,77 en een lichtopvangkracht van 459X, waardoor de geheimen van het heelal in ongekende details worden onthuld, met de mogelijkheid om sterren te observeren tot een limiet van 12,8 magnitude. Of u nu de maan, de ringen van Saturnus, of verre sterrenstelsels wilt bestuderen, deze telescoop brengt de kosmos binnen handbereik.
De rechtopstaande beeldoptiek, ideaal voor zowel terrestrisch als astronomisch gebruik, biedt een veelzijdige observatie-ervaring. Of u nu de sterrenhemel of de natuurlijke schoonheid van de aarde verkent, de telescoop levert altijd heldere en nauwkeurige beelden.
Verrijk uw ervaring met astronomische observaties met deze Equatoriale Ruimtetelescoop, uw venster naar de eindeloze mysteries van het universum. Deze telescoop wordt geleverd met de precisie, kwaliteit en gebruiksgemak die nodig zijn om de hemel boven ons te verkennen en te waarderen.