Gratyfied Sterrenkijker Voor Kinderen – Sterrenkijker Telescoop Volwassenen – Telescoop Kinderen

470,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

80mm Grote Opening: Deze professionele astronomische telescoop heeft een 80mm grote opening van het objectief voor helderdere en duidelijkere beelden. Hoe groter de opening, hoe groter het gezichtsveld, zodat je duidelijkere beelden kunt zien met de astronomische telescoop.
[Hoge Vergroting] De astronomische telescoop is geschikt voor volwassenen, kinderen en beginners en is uitgerust met twee verwisselbare oculairs (25mm, 10mm) en een 3x laag-vergroting objectief. Door de meegeleverde loep met lage vergroting aan de telescoop toe te voegen, wordt de oorspronkelijke vergroting met een factor van 3 vergroot tot een maximale vergroting van 150x.
Stevige RVS Statief: Onze refractor telescoop wordt geleverd met een roestvrijstalen statief dat zorgt voor meer stabiliteit en minder wiebelen bij het waarnemen van landschappen of hemellichamen. Hoogte verstelbaar (25,7 – 43,7 inch) en kan worden aangepast aan verschillende kijkposities. Onze draagbare telescoop wordt geleverd met een draagtas, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen tijdens het reizen.
[Eenvoudig in te stellen] Snelle installatie zonder gereedschap. De installatie duurt meestal 10-15 minuten. Een professionele telescoop voor beginners.